Δείτε ζωντανά από την Apple την παρουσίαση του iPhone 11

Δείτε ζωντανά από την Apple την παρουσίαση του iPhone 11
Ο CEO της Apple Tim Cook παρουσιάζει το νέο Apple watch AP

Ο Τιμ Κουκ στη σκηνή του αμφιθεάτρου "Steve Jobs Theater" παρουσιάζει τη νέα ναυαρχίδα της Apple αλλά και το Apple TV+ που είναι η απάντηση της Apple στο Netflix και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες.

H Apple παρουσιάζει σήμερα τα νέα iPhone 11. H εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των συνδρομητικών υπηρεσιών Apple Arcade και Apple TV+.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιαστούν τρία συνολικά νέα iPhone και θα ονομαστούν iPhone 11 Pro και 11 Pro Max.

Το “Pro” δίνεται από την Apple, κατά παράδοση, σε όλα τα κορυφαία προϊόντα της.

To Apple Arcade είναι η πλατφόρμα παιχνιδιών της εταιρείας που θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 150 χώρες. Από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 100 νέα παιχνίδια, ενώ η συνδρομή στις ΗΠΑ θα κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα.

Η Apple Arcade θα είναι προσβάσιμη από το tab Arcade στο App Store του iOS 13.

Ο CEO της Apple Tim Cook ανακοινώνει τα νέα προϊόντα AP

 

Το Apple TV+ είναι η απάντηση της Apple στο Netflix και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες. Θα διαθέτει και πρωτότυπο περιεχόμενο μεταξύ των οποίων και μια σειρά με τον Τζέισον Μομόα. Στα θετικά η τιμή της υπηρεσίας που στις ΗΠΑ θα είναι 4,99 τον μήνα για οικογενειακή συνδρομή. Ακόμη κάθε αγορά iPhone, iPad, Apple TV θα έρχεται με έναν χρόνο δωρεάν συνδρομή στο Apple TV+.

Ο Greg Joswiak, αντιπρόεδρος της Apple παρουσιάζει το νέο iPad με οθόνη 10,2 ιντσών retina AP

 

Το νέο iPad στην 7η γενιά του θα είναι μεγαλύτερο σε διάσταση με οθόνη 10.2 ιντσών και εντελώς νέο λειτουργικό σύστημα, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες της ταμπλέτας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα