DJI Mavic Mini: Επίσημα το μικρότερο και ελαφρύτερο drone της εταιρείας

DJI Mavic Mini: Επίσημα το μικρότερο και ελαφρύτερο drone της εταιρείας
Techgear.gr

Προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις μετακινήσεις του και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, γι’ αυτό και η αυτονομία του αρκεί για 30 λεπτά συνεχόμενης πτήσης

Όπως αναμενόταν, η DJI προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του Mavic Mini, το μικρότερο και ελαφρύτερο drone που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα. Η εταιρεία αναφέρει ότι είναι ιδανικό για αρχάριους, ενώ το μικρό βάρος του (249gr) καθιστά δυνατή τη χρήση του χωρίς να γίνει καταχώρηση του στις αρμόδιες ρυθμιστικές αρχές (το όριο είναι τα 250gr).

Χάριν στον compact σχεδιασμό του, το DJI Mavic Mini προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις μετακινήσεις του και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, γι’ αυτό και η αυτονομία του αρκεί για 30 λεπτά συνεχόμενης πτήσης. Ενσωματώνει κάμερα με αισθητήρα 12MP μεγέθους 1/2.3’’ με φακό 24mm f/2.8 σε gimbal 3-διευθύνσεων για σταθεροποίηση και προσφέρει τη δυνατότητα λήψης video σε ανάλυση 2.7K στα 30fps (2720 x 1530) ή Full HD 1080p στα 60fps.

Ο χειρισμός του μπορεί να γίνει και από συσκευές Android και iOS μέσω της εφαρμογής DJI Fly, η οποία περιλαμβάνει προεγκατεστημένα σχέδια πτήσης και απλοποιημένες επιλογές διαχείρισης, μιας και απευθύνεται σε αρχάριους χρήστες. Η επικοινωνία μαζί του μπορεί να γίνει σε απόσταση έως 4km και με ταυτόχρονη μετάδοση HD video στο τηλεχειριστήριο, ενώ η θέση του καθορίζεται με ακρίβεια χάριν στο ενσωματωμένο GPS.

Το DJI Mavic Mini είναι διαθέσιμο σε τιμή €399 για το βασικό πακέτο που περιλαμβάνει το drone, το τηλεχειριστήριο και διάφορα περιφερειακά, ενώ με €499 προστίθενται έξτρα μπαταρίες, φορτιστής, έλικες, βάση φόρτισης και σακίδιο μεταφοράς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα