EA: Τα PS5 και Xbox Series X θα “πάρουν τα μυαλά” των Gamers

EA: Τα PS5 και Xbox Series X θα “πάρουν τα μυαλά” των Gamers

H επικείμενη έλευση των PS5 και Xbox Series X, θα φέρει επανάσταση στο gaming. Για "τεχνολογικό άλμα" κάνει λόγο ο CFO της EA

Το μεγαλύτερο γεγονός του 2020 για τον χώρο του gaming είναι αναμφίβολα η αποκάλυψη των PlayStation 5 και Xbox Series X, με τους gamers να προετοιμάζουν τα πορτοφόλια τους για τη νέα γενιά παιχνιδοκονσολών.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το Techgear.gr, προετοιμάζονται και οι εταιρείες για τη δημιουργία νέων τίτλων που θα εκμεταλλεύονται πλήρως τις σημαντικά βελτιωμένες δυνατότητες που έχουν στα χέρια τους.

Μία από αυτές είναι και η EA, η οποία με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του τελευταίου τριμήνου αναφέρθηκε και στη νέα εποχή. Σύμφωνα με τον CFO της εταιρείας, κ. Blake Jorgensen, η ισχύς των PS5 και Xbox Series X είναι δραματικά μεγαλύτερη από αυτήν της προηγούμενης γενιάς τους και τα νέα παιχνίδια θα εκπλήξουν πραγματικά τους gamers.

Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα με τα PS5 και Xbox Series X. Πράγματα που θα πάρουν τα μυαλά των gamers.

Η σημασία στις δηλώσεις του κ. Jorgensen δεν αφορά τη δεδομένη μεγαλύτερη ισχύ των PS5 και Xbox Series X, αλλά το τεράστιο τεχνολογικό άλμα που θα γίνει μεταξύ των δύο γενεών που απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ ό,τι περιμένουμε.

Σε ό,τι αφορά τα νέα παιχνίδια της EA, ο κ. Jorgensen χρησιμοποίησε αρκετές φορές της λέξη “καινοτομία” και ισχυρίστηκε πως οι developers θα καταφέρουν πιθανότατα να δημιουργήσουν νέα είδη παιχνιδιών. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα