eFootball 2022: Γιατί ο διάδοχος του Pro Evolution Soccer είναι η απόλυτη καταστροφή

eFootball 2022: Γιατί ο διάδοχος του Pro Evolution Soccer είναι η απόλυτη καταστροφή
twitter

Άπειρα τεχνικά προβλήματα, παραμορφωμένα πρόσωπα και οι αρνητικές κριτικές στο Steam αγγίζουν το 90%.

“Καταστροφή” χαρακτηρίζουν ολοένα και περισσότεροι παίκτες το eFootball, διάδοχο της ιστορικής σειράς Pro Evolution Soccer, το οποίο φαίνεται να αντιμετωπίζει μια σειρά από τεχνικά προβλήματα.

Μετά την επίσημη κυκλοφορία του ήδη έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης για τα προβλήματα αυτά, με εικόνες που εστιάζουν στα παραμορφωμένα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών να κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Τα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών δεν ανταποκρίνονται επ ουδενί στην πραγματικότητα, ούτε ακόμη στην απεικόνιση πασίγνωστων ποδοσφαιριστών, όπως οι Ρονάλντο και Μέσι, τα πρόσωπα των οποίων έχουν παραμορφωμένα χαρακτηριστικά.

Πέρα από τα πρόσωπα, το παιχνίδι έχει σοβαρά τεχνικά προβλήματα και στην κίνηση, καθώς πολλές είναι οι σχετικές αναφορές των παικτών:

Όπως αναφέρει το unboxholics.com το eFootball κατάφερε να σπάσει αρνητικό ρεκόρ στο Steam. Συγκεκριμένα, το eFootball είναι ήδη το χειρότερα βαθμολογημένο παιχνίδι στην ιστορία του Steam.

Έχει κατά 92% “Overwhelmingly Negative” κριτικές, με 7540 χρήστες να μην το προτείνουν. Αυτό σημαίνει πως ξεπέρασε το DLC του Europa Universalis IV που μέχρι τώρα είχε τις χειρότερες βαθμολογίες στο Steam, με ποσοστό αρνητικών κριτικών στο 90%.

Η Konami προχώρησε σήμερα σε δηλώσεις με τις οποίες απολογείται, ενώ υπόσχεται πως τα προβλήματα θα διορθωθούν εν καιρώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα