Ghost of Tsushima: Στη δημοσιότητα εντυπωσιακό 18λεπτο gameplay video

Ghost of Tsushima: Στη δημοσιότητα εντυπωσιακό 18λεπτο gameplay video

Μέσα από το gameplay video βλέπουμε για πρώτη φορά το σύστημα μάχης και τις δυνατότητες που θα έχουν οι gamers για να κινούνται στον νησί Tsushima.

Η Sucker Punch Productions έδωσε στη δημοσιότητα ένα 18λεπτο χορταστικό gameplay video για το επερχόμενο Ghost of Tsushima, το open-world action adventure που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Playstation 4 στις 17 Ιουλίου 2020.

Μέσα από το gameplay video βλέπουμε για πρώτη φορά το σύστημα μάχης και τις δυνατότητες που θα έχουν οι gamers για να κινούνται στον νησί Tsushima, τη βοήθεια που θα λαμβάνουν για να ανακαλύπτουν μυστικά από τα ζώα (π.χ. αλεπούδες, πουλιά), τα φαντάσματα που σηκώνεις για να σου δείχνουν τον δρόμο κ.ά.

Όπως αναφέρει το Techgear.gr, θα υπάρχει η δυνατότητα να παίξεις το Ghost of Tsushima με Ιαπωνικό voice track και σε ασπρόμαυρο, έτσι ώστε να μοιάζει σαν μια κλασική ταινία του Ακίρα Κουροσάβα.

Ο πρωταγωνιστής Jin Sakai είναι ένας σαμουράι που υιοθετεί τον ρόλο του The Ghost για να σώσει τον τόπο του, ακολουθώντας αντισυμβατικές μεθόδους. Μαζί του είναι και η εκρηκτική Masako, δευτερεύον χαρακτήρας του παιχνιδιού. Έτσι, εσείς και ο χαρακτήρας σας καλείστε να εξερευνήσετε τα δάση και τα τοπία της Ιαπωνίας, πολεμώντας εχθρούς και δημιουργώντας νέες συμμαχίες όπου και αν πάτε.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι μάχες θα είναι σχετικά αργές και στοχευμένες, δηλαδή θα πρέπει να διαλέξετε προσεκτικά τις κινήσεις σας για να εξολοθρεύσετε τους αντιπάλους σας. Το παιχνίδι θα είναι τρίτου προσώπου και γεμάτο δράση.

Βρισκόμαστε στο έτος 1274. Οι μαχητές Samurai λογίζονται ως οι θρυλικοί υπερασπιστές της Ιαπωνίας μέχρι οι ορδές των ατρόμητων Μογγόλων να εισβάλουν στο νησί Tsushima φέρνοντας τον όλεθρο και να υποδουλώσουν τους ντόπιους. Ως ένας από τους τελευταίους επιζώντες samurai, πρέπει να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου και να αντισταθείς. Η τιμή των samurai, όμως, δεν θα σου δώσει τη νίκη. Θα χρειαστεί να παρεκλίνεις από τις παραδόσεις σου και να μάθεις έναν νέο τρόπο μάχης, τον τρόπο του Ghost, σε μια αντισυμβατική μάχη για την απελευθέρωση της Ιαπωνίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα