Honor smartphone με κάμερα δύο φακών στο μεσαίο ράφι από τη Huawei

Honor smartphone με κάμερα δύο φακών στο μεσαίο ράφι από τη Huawei
sdr sdr

Κάνει πιο αποτελεσματικό το παιχνίδι με το βάθος πεδίου και στοχεύει σε ένα πιο νεανικό κοινό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Αποστολή στο Λας Βέγκας: Παναγιώτης Μαρκίδης

Έχοντας την τεχνογνωσία από τη συνεργασία της με τη Leica και τις κάμερες με δύο φακούς των P9 και Mate 9, η Huawei παρουσιάζει στο Λας Βέγκας υπό την εμπορική ονομασία των Honor smartphones (brand που δημιουργήθηκε πρωτίστως για την αμερικανική αγορά και τα on line κανάλια πωλήσεων) άλλη μια συσκευή με σύστημα δύο φακών, η οποία μάλιστα τοποθετείται στο μεσαίο τιμολογιακά ράφι, δηλαδή στο επίπεδο των 250 με 300 ευρώ.

Το Honor 6X έχει κάμερα με δύο φακούς και αισθητήρες ανάλυσης 12 (RGB) και 2 Mpixel o μονοχρωματικός, που κάνει πιο αποτελεσματικό (κατά τη λήψη της εικόνας) το παιχνίδι με το βάθος πεδίου – όταν εστιάζουμε στο πρόσωπο ή το αντικείμενο της φωτογραφίας και θολώνουμε το υπόλοιπο σκηνικό. Επίσης, είναι εφοδιασμένο μια σειρά από έτοιμα φίλτρα, για όσους αρέσκονται να δίνουν πιο ψαγμένες πινελιές στα καρέ τους.

cof cof

Με FHD οθόνη 5,5 ιντσών, οκταπύρηνο Kirin επεξεργαστή (655), νεότερης γενιάς αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, σχετικά μεγάλη μπαταρία (3.340 mAh), αλλά όχι ταχύτερη θύρα USB-C (παρέμεινε η micro USB), σύμφωνα με τα λεγόμενα των στελεχών της εταιρείας, το Honor 6Χ απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό – προς αυτή την κατεύθυνση και η 8άρης αισθητήρας της μπροστινής κάμερας, για όσους βγάζουν πολλές selfie.

Κυκλοφορεί ήδη σε δύο εκδόσεις με 3Gb RAM/32 Gb ROM και 4/64 αντίστοιχα (με υποδοχή για micro SD κάρτες), αρχικά στην αμερικανική και σε κάποιες μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. Διατίθεται με εγκατεστημένο το Android Marshmallow (6.0) και προοπτική αναβάθμισης στο Nougat (7.0) μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα