Huawei Nova 5z: Ακόμη ένα στη φετινή σειρά με τετραπλή κάμερα και Kirin 810

Huawei Nova 5z: Ακόμη ένα στη φετινή σειρά με τετραπλή κάμερα και Kirin 810
huawei

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του Nova 5T, η εταιρεία αποκάλυψε στο κινέζικο δίκτυο Weibo το πρώτο teaser poster για το Nova 5z.

Ακόμη ένα smartphone θα προστεθεί στη φετινή οικογένεια Huawei Nova 5, καθώς λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του Nova 5T, η εταιρεία αποκάλυψε στο κινέζικο δίκτυο Weibo το πρώτο teaser poster για το Nova 5z.

Όπως μπορείτε να δείτε, το Huawei Nova 5z θυμίζει αρκετά το Nova 5i Pro με οπή στην οθόνη, τετραπλή κάμερα σε τετράγωνο πλαίσιο και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος είναι 48MP + 8MP ultrawide + 2MP macro + 2MP depth, στην πρόσοψη 32MP και ο επεξεργαστής είναι ο octa-core Kirin 810 SoC.

Οι πληροφορίες που έρχονται για τους αισθητήρες της κάμερας και τον επεξεργαστή υποδεικνύουν ότι οι δύο συσκευές δεν έχουν μεγάλες διαφορές, οπότε, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι ακριβώς θα διαφέρουν. Εκτός, βέβαια, αν το Nova 5z είναι απλά η ονομασία που θα επιλέξει η εταιρεία για να κάνει το λανσάρισμα της συσκευής στην Ευρώπη.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία παρουσίασης, αλλά αν παρατηρήσετε στο poster, η οθόνη του Huawei Nova 5z γράφει 21 Οκτωβρίου 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα