Η Samsung τρολάρει την Apple που δεν θα δίνει φορτιστή και ακουστικά με τα iPhone 12

Η Samsung τρολάρει την Apple που δεν θα δίνει φορτιστή και ακουστικά με τα iPhone 12

Η Apple ανακοίνωσε πως στη συσκευασία των νέων iPhone δεν θα συμπεριλαμβάνονται φορτιστής - ακουστικά και η Samsung "απάντησε" με τον καλύτερο τρόπο.

Η Apple αποφάσισε να μειώσει τα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν τα καινούργια iPhone 12 στο κουτί τους, και η Samsung δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει με μια σκωπτική διαφήμιση το γεγονός, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη (13/10) η Apple προχώρησε στην παρουσίαση της νέας σειράς τηλεφώνων iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και Pro Max, ανακοινώνοντας, παράλληλα, πως στη συσκευασία δεν θα συμπεριλαμβάνεται πλέον ο φορτιστής και τα ακουστικά.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως προχώρησε σε αυτή την κίνηση για περιβαλλοντικούς λόγους, σε μία προσπάθεια να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα των συσκευών της στο περιβάλλον, ενώ αμέσως μετά την παρουσίαση έσπευσε να μειώσει τις τιμές για τα δύο αυτά αξεσουάρ που δεν θα περιέχονται πλέον στο κουτί.

Η Samsung εκμεταλλεύτηκε την αφορμή για μία διαφήμιση των Galaxy κινητών της με έμμεση μομφή στην ανταγωνιστική εταιρεία, κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, λίγο μετά την παρουσίαση της Apple:

«Το Galaxy σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τα πιο βασικά όπως ο φορτιστής, μέχρι την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη και ακόμα και οθόνη με συχνότητα 120Hz σε ένα smartphone».

Η Samsung συνόδευσε την ανάρτηση με μια φωτογραφία ενός φορτιστή και την λακωνική λεζάντα «Περιλαμβάνεται στο Galaxy».

Στο παρελθόν η Samsung είχε τρολάρει την Apple και για την απόφαση να αφαιρέσει την υποδοχή για ακουστικά από τα κινητά της τηλέφωνα, αλλά λίγο αργότερα ο νοτιοκορεατικός κολοσσός ακολουθούσε το παράδειγμα της Apple σε κάποια μοντέλα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα