Ο Ζάκερμπεργκ έψησε παϊδάκια live στο Facebook αναμένοντας το ντιμπέιτ Χίλαρι - Τραμπ

Ο Ζάκερμπεργκ έψησε παϊδάκια live στο Facebook αναμένοντας το ντιμπέιτ Χίλαρι - Τραμπ

Παρά τα προβλήματα με το WiFi στην πίσω αυλή του σπιτιού του, είχε μέσα σε 15 λεπτά πάνω από 2 εκατ. προβολές και 368.000 σχόλια!

Αν είσαι ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ μπορείς να σκοτώνεις τον χρόνο σου ενώ σιγοψήνεις παϊδάκια και περιμένεις να μαζευτεί η παρέα για το κυριακάτικο τραπέζι, απλά συνομιλώντας live με μερικές εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου από όλα τα μέρη της Γης.

Και αυτό έκανε ο Mr. Facebook, από το σπίτι του στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια. Μην χάνοντας ευκαιρία να προωθήσει την υπηρεσία ζωντανής μετάδοσης βίντεο, ο Ζάκερμπεργκ ξεκίνησε λέγοντας ότι έχει πρόβλημα με το σήμα του WiFi στην πίσω αυλή και συνέχισε εξηγώντας διάφορα για τις ψησταριές και το πώς προτιμάει να σιγοψήνει επί ώρες χοιρινά παϊδάκια και μοσχαρίσια φιλέτα.

Μέσα σε περίπου 15 λεπτά και αφού μπροστά από την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου πέρασαν η σύζυγός του Τσαν με τη 10 μηνών κόρη τους Μάξιμα, και κάποιοι συνεργάτες και φίλοι του που είχαν προσκληθεί στο κυριακάτικο τραπέζι, με αφορμή το δεύτερο τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ Χίλαρι και Τραμπ, ο δημιουργός του Facebook απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις, αφού δέχτηκε 368.000 σχόλια και συγκέντρωσε δύο εκατομμύρια προβολές!

Ο Ζάκερμπεργκ έψησε παϊδάκια live στο Facebook αναμένοντας το ντιμπέιτ Χίλαρι - Τραμπ

Εξήγησε γιατί φόρεσε μωβ μπλουζάκι, αντί του γκρι με το οποίο εμφανίζεται πάντα τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να μην χάνει χρόνο με το τι θα φορέσει: Έχει το ίδιο και σε άλλα χρώματα και τα φορά τα Σαββατοκύριακα για αλλαγή. Είπε ότι οδηγεί ένα Volkswagen GTI (προφανώς Golf), με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων (πράγμα αξιοσημείωτο για τους Αμερικανούς), γιατί του αρέσει η γρήγορη οδήγηση, αν και τόνισε πως οδηγεί αραιά και που.

Αναφερόμενος στο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία στις ΗΠΑ προέτρεψε τους Αμερικανούς να βγουν από το σπίτι τους και να πάνε να ψηφίσουν όταν θα γίνουν οι εκλογές. Σε σχόλιο ότι φαινόταν κουρασμένος - οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια του ήταν πράγματι ορατοί - υποστήριξε ότι προπονείται στο τρίαθλο και το ίδιο πρωί είχε διανύσει κάμποσα χιλιόμετρα τρέχοντας και ποδηλατώντας.

Μίλησε ακόμα για τα drones που σχεδιάζει το Facebook και με τα οποία σκοπεύει να παρέχει σύνδεση στο Internet σε απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, εξηγώντας ότι θα πετούν με ηλιακή ενέργεια και θα μπορούν να παραμένουν συνεχόμενα στον αέρα για τρεις έως έξι μήνες. Έκανε ένα συμπονετικό σχόλιο για την Αϊτή και τα εκατοντάδες θύματα του τυφώνα, έστειλε τα χαιρετίσματά του σε διάφορα μέρη του κόσμου, ήπιε μπύρα με τους φίλους του που είχαν έρθει στο μεταξύ και χαιρέτησε, αφού η σύζυγός του Τσαν τον προειδοποίησε ότι η θερμοκρασία στις ψησταριές είχε χτυπήσει κόκκινο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αμερικανικές εκλογές
SHARE:

24Media Network