Οι πιο έξυπνες αγορές της Black Friday δεν είναι τα smartphones

Οι πιο έξυπνες αγορές της Black Friday δεν είναι τα smartphones
Unsplash

Αυτές είναι οι συσκευές που πρέπει να στοχεύσεις στην 'Μαύρη Παρασκευή' των μεγαλύτερων προσφορών της χρονιάς.

Κάθε χρόνο αυτή η γλυκιά ανυπομονησία. Λες και τα Χριστούγεννα φτάνουν περίπου ένα μήνα πριν την ώρα τους. Μπορεί στην Ελλάδα να μάθαμε την Black Friday σχετικά πρόσφατα, αλλά πλέον έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μας θεσμούς. Πώς θα γινόταν να μη εξελιχθεί σε τέτοιον άλλωστε, με τόσες τρελές προσφορές σε χιλιάδες προϊόντα εκεί έξω;

Για κάποιο λόγο βέβαια, πολλοί από εμάς έχουμε συνδέσει αυτή τη μέρα με την αγορά κάποιου smartphone ή μίας παιχνιδοκονσόλας. Δεν λέω. Μιλάμε σίγουρα για αγορές, τις οποίες ειδικά αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις σε αρκετά καλή τιμή. Είναι, όμως, οι πιο έξυπνες; Χμ. Εδώ ίσως έχω μια ένσταση, μιας και η πραγματικά στρατηγική κίνηση που μπορεί να κάνει κάποιος στην Black Friday είναι η ανανέωση μίας ή περισσότερων οικιακών συσκευών.

Μάλιστα, φαίνεται πως στη γιορτή χαμηλών τιμών η MediaMarkt που ξέρει από χαμηλές τιμές, σήκωσε μανίκια και με τεράστια ποικιλία προϊόντων για όλα τα γούστα, έβαλε σκοπό να μας δυσκολέψει στην επιλογή. Γι’ αυτό είμαστε, όμως, εμείς εδώ. Για να τα ξεδιαλύνουμε.

Οι λευκές συσκευές που πρέπει να ‘χτυπήσεις’

Κακά τα ψέματα. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αι εκείνο το παλιό πλυντήριο που έχεις στο σπίτι και κάθε φορά καλείσαι να λύσεις μαθηματικούς γρίφους για να το θέσεις σε λειτουργία έχει πια ξεπεραστεί. Επίσης, γιατί να αναγκάζεσαι κάθε φορά που πλένεις τα ρούχα σου, να ταρακουνάς ολόκληρη την πολυκατοικία από τον θόρυβο;

Για να μη μιλήσουμε για την κατανάλωση, έτσι; Αυτό από μόνο του είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Με τις προσφορές στα πλυντήρια που μπορείς να βρεις στη MediaMarkt να φτάνουν μέχρι και το 34% η στιγμή μοιάζει ιδανική για να περάσεις επιτέλους στη νέα εποχή.

Παράλληλα, το ψυγείο του σπιτιού μας είναι μία από τις πιο σημαντικές και χρήσιμες συσκευές. Πρόκειται και για μία συσκευή-επένδυση, την οποία αγοράζεις και θέλεις να έχεις στη ζωή σου για ορισμένα χρόνια.

Στην Black Friday, λοιπόν της MediaMarkt, μπορείς να βρεις ψυγεία σε τιμές έως και 29% κάτω σε σχέση με πριν, προκειμένου να κάνεις τη μετάβαση σε κάποιο, το οποίο θα καταναλώνει πολύ λιγότερο ρεύμα καθημερινά και μακροπρόθεσμα θα ‘βγάλει’ κατά πολύ τα χρήματα που θα ξοδέψεις. Είπαμε, αυτή η ημέρα είναι για πραγματικά ‘έξυπνες αγορές’.

Η καλύτερη ευκαιρία είναι οι τηλεοράσεις

Οκ. Η τηλεόραση μπορεί να μην είναι είδος πρώτης ανάγκης σε ένα σπίτι, όπως είναι το ψυγείο ή το πλυντήριο. Είναι, όμως, η μεγαλύτερη απόλαυση. Και τι καλύτερο από μια τέτοια απόλαυση 50 ιντσών στη μισή τιμή (ή και σε ακόμη καλύτερη);

Ειδικά αυτή την περίοδο που οι στιγμές που περνάμε εκτός σπιτιού έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, η τηλεόραση έχει γίνει μία διέξοδος, ένας από τους καλύτερους φίλους μας. Γιατί να μένεις στην παλιά, μικρή και κακής ποιότητας τηλεόραση, όταν πραγματικά μπορείς να βρεις εξαιρετικές λύσεις σε τρομερές τιμές;

Οι σύγχρονες τηλεοράσεις δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ήξερες ή περίμενες από μία τηλεόραση πριν πέντε χρόνια. Έχουν απείρως καλύτερη ποιότητα εικόνας (HDR), μεγαλύτερη επιφάνεια (και ανάλυση 4k), αλλά και όλες τις ψηφιακές ευκολίες τελευταίας γενιάς (Netflix/ Internet) ενσωματωμένες.

Τα χρήσιμα που δεν μπορείς να παραβλέψεις

Στην Black Friday υπάρχουν χιλιάδες μικρά και μεγάλα προϊόντα, τα οποία θα σου τραβήξουν την προσοχή με τη χαμηλή τιμή τους. Το δύσκολο κομμάτι, λοιπόν, αυτής της περιόδου είναι να ξεχωρίσεις αυτά που όντως χρειάζεσαι στο σπίτι, αλλά και να τα βρεις στην καλύτερη δυνατή προσφορά.

Στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της MediaMarkt θα βρεις μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε επάρκεια, ενώ ό,τι κι αν παραγγείλεις θα είσαι σίγουρος πως θα φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Μία αρκετά έξυπνη αγορά βάση των προσφορών αυτής της περιόδου, λοιπόν, είναι μια καφετιέρα. Μπορεί να το σκεφτόσουν καιρό, αλλά να το παραμελούσες ή να το ξέχναγες.

Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνεις την κίνηση; Με την τηλεργασία να συνεχίζεται και την ανάγκη μας για καφέ στο σπίτι να μεγαλώνει, υπάρχουν αρκετά οικονομικές και ποιοτικές καφετιές με κάψουλες, για να μπορείς να απολαμβάνεις τον εσπρέσο σου σαν να βρίσκεσαι στο αγαπημένο σου καφέ.

Επίσης, στη μισή τιμή μπορείς να βρεις και τις ηλεκτρικές σκούπες τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να μπορέσεις φέτος να κρατήσεις σε μια καλή κατάσταση το χαλί που έστρωσες με τόσο κόπο. Αμαρτία δεν είναι να το γεμίζεις με ψίχουλα μέχρι την άνοιξη;

Το υπογραμμίζουμε ξανά. Η Black Friday θέλει έξυπνες και στρατηγικές αγορές. Και τελικά, να δεις που αυτή η ανανέωση που θα κάνεις στο σπίτι αυτή την περίοδο, θα αλλάξει και τη δική σου ψυχολογία. Θα τα χαρείς, θα τα απολαύσεις και δεν θα σπαταλήσεις και μια περιουσία να τα κάνεις δικά σου. Τσέκαρε όλες τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της MediaMarkt και κάνε τη δική σου επιλογή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα