Στο Tinder μπορείτε πλέον να ‘κρύβεστε’

Στο Tinder μπορείτε πλέον να ‘κρύβεστε’
Το μπλοκάρισμα των επαφών που δεν θέλετε να σας βλέπουν -ή να τους βλέπετε- στο Tinder, γίνεται με τρία πολύ απλά βήματα. Tinder

Τo Tinder διαθέτει πλέον την option να μπλοκάρουν οι χρήστες όποιους δεν θέλουν να εμφανίζονται στη λίστα με πιθανά 'ματσαρίσματα' (συγγενείς και πρώην). Ή όποιους δεν θέλουν οι χρήστες να τους δουν στο dating app.

Δεδομένου ότι έως τις αρχές του 2021 τα downloads της εφαρμογής του Tinder ξεπέρασαν τα 400 εκατομμύρια -έχει 57 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες κάθε μήνα- οι πιθανότητες να έχετε υπ’ όψιν σας το συγκεκριμένο dating app είναι πάρα πολλές. Όπως πολλές είναι και οι πιθανότητες να το έχετε στο smartphone σας. Πρόσφατα τα αφεντικά της επιχείρησης ενημέρωσαν πως σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα ποινικά μητρώα όσων τους ενδιαφέρουν.

Όπως θα μπορούν να γνωρίζουν αν τα πιθανά match τους έχουν κάνει εμβόλιο για το Covid-19 ή όχι. Όσοι δίνουν αυτήν την πληροφορία, θα παίρνουν ως μπόνους τη δωρεάν χρήση μιας πληρωμένης υπηρεσίας.

Είχε διαπιστωθεί ωστόσο, ένα ακόμα πολύ μεγάλο πρόβλημα που έμενε άλυτο: σε πολλές περιπτώσεις η παρενόχληση γινόταν από πρώην συντρόφους, που εμφανίζονταν μπροστά στα μάτια σας -ως υποψήφια ματσαρίσματα- ενώ αυτό ήταν το τελευταίο που θα θέλατε. Κάτι που ίσχυε για μέλη της οικογένειας σας ή/και συναδέλφους.

Όπως δήλωσε η Μπερνατέντ Μόργκαν, product manager της εταιρίας “μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να σας σώσουμε από τις εκ του σύνεγγυς συναντήσεις σε καφετέριες ή άλλους χώρους, αλλά σας δίνουμε μεγαλύτερο έλεγχο σε ό,τι αφορά την εμπειρία σας στο Tinder”.

Τι έκανε το Tinder

Πλέον μπορείτε να βρείτε στην εφαρμογή την option του μπλοκαρίσματος όποιου επιθυμείτε. Πηγαίνετε στα Profile Settings, από εκεί στο Block Contacts και επιλέγετε ποιες εκ των επαφών σας -από την τηλεφωνική λίστα- δεν θέλετε να βλέπετε στο Tinder. ‘Η ποιες επαφές δεν θέλετε να βλέπουν εσάς -κάτι που αντιλαμβάνεστε δεν είναι απαραίτητα πολύ καλό, όταν τίθεται θέμα απιστίας. Ενεργοποιείτε και ησυχάζετε. Πριν προστεθεί στο app το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, έγινε το τεστ στην Ινδία, την Κορέα και την Ιαπωνία, με την επιλογή να αποδεικνύεται πολύ δημοφιλής. Κατά μέσο όρο όσοι δοκίμασαν την υπηρεσία μπλόκαραν από 12 επαφές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα