Το bucket list του gadgetάκια

Το bucket list του gadgetάκια
Unsplash

Τα δώρα που θα κάνουν ευτυχισμένο κάθε φίλο της τεχνολογίας και του gaming τις φετινές γιορτές.

Μπορεί να έχουμε μεγαλώσει λίγο για να ανυπομονούμε να βρούμε τυλιγμένο το δώρο μας κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο την ημέρα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, αλλά ένα προϊόν τεχνολογίας είναι δεδομένο πως θα κάνει κάθε gadgetάκια που σέβεται τον εαυτό του να νιώσει και πάλι παιδί.

Είτε το χριστουγεννιάτικο δώρο για το οποίο μιλάμε έχει παραλήπτη κάποιον άλλο, είτε εμάς τους ίδιους, η χαρά είναι η ίδια. Ειδικά δε όταν έχουμε να κάνουμε με ένα gadget, το οποίο για τους περισσότερους από εμάς αποτελεί το πιο κλασσικό και αγαπημένο δώρο στις γιορτές.

Για να μην τρέχεις, όμως, σαν τρελός την τελευταία στιγμή απαιτούνται δύο πράγματα. Αρχικά, να φτιάξεις μία λίστα με όλα εκείνα που θέλεις να αγοράσεις ή να σου αγοράσουν στις φετινές γιορτές και δεύτερον να βρεις το μέρος απ’ όπου θα τα πάρεις. Όσον αφορά το τελευταίο δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολύ μιας και το Public μέσω τις ιστοσελίδας του, φέτος έχει αναλάβει το ρόλο του Άγιου Βασίλη, με δεκάδες προτάσεις δώρων που μπορούν να γίνουν δικά σου με μερικά κλικ.

Ρόλο Άγιου Βασίλη για την ακρίβεια “Virtual Santa”, έχουν αναλάβει κατά καιρούς μέσα από τη facebook page του Public και άνθρωποι του καλλιτεχνικούκόσμυ, όπως για παράδειγμα ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος ηθοποιός έψαξε, βρήκε και προτείνει τα πιο ενδιαφέρονται δώρα για τις γιορτές. Οι προτάσεις του ήρθαν με έναν πρωτοποριακό τρόπο, μέσω βίντεο από τη Facebook σελίδα του Public.

Πάμε τώρα να δούμε τις καλύτερες προτάσεις, που μπορείς να συμπεριλάβεις στη φετινή λίστα σου.

Η καλύτερη στιγμή για να αλλάξεις κινητό

Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB Dual Sim 4G

Το Redmi Note 9 Pro έρχεται με τον νέο πανίσχυρο υψηλών επιδόσεων επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 720G. Η DotDisplay οθόνη στις 6.67″ Full HD+, ανάλυσης 2400 x 1080 με TÜV Rheinland πιστοποίηση χαμηλού μπλε φωτισμού θα σου προσφέρει καθηλωτικό περιεχόμενο με ζωηρά χρώματα και εξαιρετικές αντιθέσεις είτε παίζεις παιχνίδια είτε βλέπεις ταινίες. Στη καρδιά του Redmi Note 9 Pro υπάρχει ο κορυφαίος 8πύρηνος ΑΙ επεξεργαστής Snapdragon 720G με χρονισμό έως 2.3 GHz και η GPU Adreno 618 με συχνότητα rendering έως 700 MHz για πανίσχυρες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Tέλος, το πανίσχυρο τετραπλό AI σύστημα καμερών με αισθητήρες: 64MP & 8MP & 5MP & 2MP θα σου προσφέρει φωτογραφίες εξαιρετικής ευκρίνειας σε όλες τις συνθήκες και και βίντεο 4Κ στα 30fps.

Τιμή: 279.99 €

Ο ιδανικός ψηφιακός “προπονητής”

Xiaomi Mi Smart Band 4

Το Mi Smart Band 4 προβάλλει σε πραγματικό χρόνο τη διάρκειας άσκησης, τα βήματα, τον καρδιακό παλμό και πολλά δεδομένα άθλησης. Οι ειδοποιήσεις έρχονται απευθείας στον καρπό σου, βλέπεις μηνύματα, εισερχόμενες κλήσεις και ειδοποιήσεις εφαρμογών με μια μόνο ματιά. Μιας και διαθέτει αδιάβροχη πιστοποίηση 50 μέτρων, μπορείς να το πάρεις μαζί σου για κολύμβηση, στο ντους, αλλά και σε οικιακές εργασίες χωρίς κίνδυνο, δεδομένου μάλιστα πως έχει βάρος μόλις 22.1 γρ. Παράλληλα, το Mi Band 4 έρχεται με έγχρωμη οθόνη, μεγαλύτερη κατά 39,9% από τον προκάτοχο του, τεχνολογίας AMOLED.

Τιμή: 39.90 €

Το laptop που θα αλλάξει την τηλεργασία σου

Laptop ASUS X509JA-WB301T I3-1005G1/4GB/256 SSD/UHD

Στην Asus εμπνεύστηκαν το Asus X509JA-WB301T σκεπτόμενοι την οικογενειακή, αλλά και την business πλευρά ενός laptop! Είναι γρήγορο, λεπτό και όμορφο, με βάρος μόλις 1.8 kg Tο Asus X509JA-WB301T έρχεται με οθόνη FHD στις 15.6 ίντσες και ανάλυσης 1920 x 1080 για να έχεις την κορυφαία ποιότητα εικόνας με ρεαλιστικά χρώματα. Ενσωματώνει τον πανίσχυρο επεξεργαστή 10ης Γενιάς Intel Core i3-1005G1, με χρονισμό έως 1.2 GHz και Turbo 3.4 GHz, 4GB RAM DDR4 και σκληρό δίσκο 256GB SSD για ασφάλεια δεδομένων και αστραπιαίες ταχύτητες στο άνοιγμα όλων των προγραμμάτων σου.

Τιμή: 529.00 €

Τα ασύρματα ακουστικά που χρειάζεσαι στη ζωή σου

Mi True Wireless Earphones 2s

Τα True Wireless Earphones 2S, χάρη στο Bluetooth 5.0, προσφέρουν σταθερή ασύρματη σύνδεση, υψηλές ταχύτητες μετάδοσης και μεγαλύτερη συμβατότητα με τις συσκευές σας, προσφέροντάς σας ήχο υψηλής ποιότητας και πιο καθαρές κλήσεις.

Τιμή: 69.90 €

Το απόλυτο ποδοσφαιράκι της χρονιάς

Pro Evolution Soccer 21 (PS4)

Το eFootball PES 2021 μπορεί να θυμίζει σε πολλά τον προκάτοχότου, αλλά δίνει πρόσβαση σε όλα τα player data και τα rosters των συλλόγων. Πριν από το πραγματικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021, το επίσημο UEFA EURO 2020™ υλικό είναι διαθέσιμο στο eFootball PES 2021. Με offline UEFA EURO 2020™ Tournament Mode, όλες τις 55 UEFA εθνικές ομάδες, το Wembley Stadium και πολλά άλλα.

Τιμή: 24.90 €

Το ποντίκι για κάθε gamer

Bloody P85 Gaming Mouse

Σχεδιασμένο για να επαναπροσδιορίσει τα πρότυπα ακρίβειας και ταχύτητας, το P85 ποντίκι συνθλίβει τον ανταγωνισμό σου. Σχεδιασμένο για να σου προσφέρει το αθέμιτο πλεονέκτημα σε έντονο gameplay. Αντιδράς πιο γρήγορα και είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους σου.

Τιμή: 16.99 €

Η οθόνη που θα ανεβάσει level στο PC σου

Samsung 23.5 Curved Led Monitor Fhd

Με την Samsung LC 24F390FHUXEN μπορείς να δουλεύεις ή να παίζεις παιχνίδια από το pc σου χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου. Διασκέδασε με την ποιότητα εικόνας που σου προσφέρει και με τα πραγματικά ζωντανά της χρώματα. Διαθέτει την καλύτερη αντίθεση που υπάρχει σε αντίστοιχο monitor και τα πιο ζωντανά χρώματα.

Τιμή: 215.00 €

Το ηχείο για να ακούς τις μουσικάρες σου παντού

Φορητό Ηχείο Mac Audio Bt Style 3000 Bluetooth Μαύρο

Audiovox German Holdings GmbH

Τα Mac Audio BT Style 3000 είναι τα φορητά ηχεία που ήρθαν για να δώσουν στυλ στη μουσική σου! Είναι μικρό σε μέγεθος για να το μεταφέρεις εύκολα παντού, αλλά και δυνατό για να απολαμβάνεις τη μουσική σου κάθε στιγμή!. να συνδέσεις το Mac Audio BT Style 3000 ασύρματα μέσω Bluetooth 4.2+EDR, αλλά και ενσύρματα με καλώδιο 3.5mm Jack. Επίσης, δέχεται κάρτα Micro SD για να έχεις τα τραγούδια σου πάντα διαθέσιμα.

Τιμή: 25.90 €

Βέβαια, αν όλες οι παραπάνω επιλογές αντί να σου κάνουν ευκολότερη τη ζωή για την επιλογή του χριστουγεννιάτικου δώρου, στη δυσκόλεψαν, το Public έχει την καλύτερη λύση για κάθε αναποφάσιστο εκεί έξω. Μπορείς να επισκεφτείς, λοιπόν, το Public.gr και να επιλέξεις μια e-gift card, το δώρο που δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το ποσό με το οποίο θέλεις να την “φορτώσεις” (από 10 έως 500 ευρώ) κι αυτή θα φτάσει στο αγαπημένο σου πρόσωπο μέσω e-mail ή στο κινητό του μέσα σε λίγα λεπτά. Τι καλύτερο για έναν gadgetάκια από το να επιλέξει μόνος του το αγαπημένο του προϊόν τεχνολογίας μέσα από δεκάδες επιλογές;

Το Public.gr μπορεί να σε περιμένει 24 ώρες το 24ωρο για τις παραγγελίες σου με παραλαβή από το κατάστημα (επιλέγοντας ως τρόπο παράδοσης το click away) αλλά επιπλέον υπάρχει και μία κατηγορία προϊόντων τα οποία μπορείς να προμηθευτείς απευθείας από το κοντινότερο κατάστημα Public χωρίς ραντεβού. Τα βιβλιοπωλεία των καταστημάτων Public είναι ανοιχτά και σε περιμένουν για να ψωνίσεις επιτόπου τα αγαπημένα σου βιβλίο-δώρα ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα