Το HONOR 8A είναι ο ορισμός του πολλά με λίγα

Το HONOR 8A είναι ο ορισμός του πολλά με λίγα

Δεν έχεις δει ξανά κινητό να προσφέρει τόσα πολλά με μόνο 179 ευρώ!

Όταν ψάχνεις κινητό, τα φίλτρα που βάζεις στην προσωπική σου αναζήτηση είναι αρκετά. Για τον καθένα διαφορετικά, ανάλογα με τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του. Σίγουρα όμως η τιμή και η ταχύτητα είναι δύο χαρακτηριστικά που θέλουν όλοι. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει το πιο γρήγορο, όμορφο, μοντέρνο και εξελιγμένο κινητό στην χαμηλότερη τιμή. Αν αυτό μέχρι σήμερα σου έμοιαζε όνειρο θερινής νυκτός τότε ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το HONOR 8A, ένα πανίσχυρο κινητό που κοστίζει κάτω από 200 ευρώ.

Από την πρώτη στιγμή που έρχεσαι σε επαφή μαζί του καταλαβαίνεις ότι πρόκειται σίγουρα για ένα ιδιαίτερο κινητό. Πανέμορφο, νεανικό, με εντυπωσιακό σώμα κινητού με διπλή υφή και λείες επιφάνειες με τα πολλαπλά στρώματα. Από την πρώτη επαφή μαζί του το HONOR 8A σε κάνει να το λατρέψεις αφού είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Εντυπωσιακή είναι και η οθόνη 6.1 ιντσών dewdrop notch οθόνη που καλύπτει σε ποσοστό 87% την μπροστινή πλευρά αφήνοντας μόνο ένα πολύ μικρό περιθώριο ακάλυπτο. Είναι τόσο εντυπωσιακό όταν το έχεις στα χέρια σου που νιώθεις ότι χειρίζεσαι μόνο μια οθόνη και τίποτα άλλο. Το μέγεθος της σου επιτρέπει να βλέπεις ταινίες και σειρές με μεγάλη άνεση χωρίς όμως να δυσκολεύει καθόλου τον χειρισμό του κινητού. Και όλα αυτά σε κάτι που χωράει στην τσέπη σου και είναι πανάλαφρο. Άσε που μόλις το αφήνεις στο τραπέζι όλοι θα το προσέχουν σε όποιο από τα τρία χρώματα κι αν το διαλέξεις.

Τα πλεονεκτήματα του HONOR 8A δεν σταματούν εδώ. Αν έχεις βαρεθεί τα κινητά που στην αρχή είναι γρήγορα αλλά αμέσως μετά γίνονται αργά και ασθμαίνουν, τότε αυτό το κινητό δεν είναι σίγουρα ένα τέτοιο. Ο 8-πύρηνος επεργαστής του σου επιτρέπει να τρέχεις πολλές εφαρμογές ενώ σηκώνει και υψηλής ποιότητας ήχος και βίντεο. Καλά το σκέφτηκες. Οι υψηλής ανάλυσης ταινίες που θες να παρακολουθήσεις θα παίζουν χωρίς να κολλάνε πουθενά. Βάλε και τα ηχεία του, που απογειώνουν τον ήχο που παράγει και καταλαβαίνεις ότι αυτό το κινητό θα γίνει το προσωπικό σου entertaining center που δεν θα θες να αποχωριστείς.

Το HONOR 8A έρχεται με την τελευταία έκδοση Android που σου παρέχει όλες τις δυνατότητες στο χέρι -πραγματικά-. Τούτο εδώ το κινητό έχει λύσει ένα ακόμα πρόβλημα που σε απασχολούσε. Όλα τα κινητά που διατείνονταν ότι διαθέτουν υποδοχή για δύο κάρτες sim σε απογοήτευαν μόλις συνειδητοποιούσες ότι δεν χωρούσε και η sd κάρτα για την επέκταση της μνήμης αλλά και η δεύτερη sim στην ίδια υποδοχή. Το HONOR 8A δεν έχει τέτοια προβλήματα. Έχει ξεχωριστές θέσεις για τις δύο κάρτες sim και άλλη για την επέκταση μνήμης η οποία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 512GB και να μην γεμίσει ποτέ όσες ταινίες, μουσική ή φωτογραφίες κι αν τραβήξεις.

Κλείσε τώρα λίγο τα μάτια σου και φαντάσου ότι κρατάς τοHONOR 8A. Ανοίγεις τα μάτια σου και βλέπεις ότι κάνει λιγότερα από 200 ευρώ και δεν το πιστεύεις. Όλα αυτά που διαθέτουν τα κινητά ναυαρχίδες το HONOR 8A τα προσφέρει σε απίστευτα χαμηλή τιμή. Τρέχεις ή δεν τρέχεις να το πάρεις τώρα

https://www.hihonor.com/gr/products/smartphone/honor8a/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα