To Twitter “μπλόκαρε” τον λογαριασμό του Μιχαλολιάκου

To Twitter “μπλόκαρε” τον λογαριασμό του Μιχαλολιάκου
Ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μεταφέρεται από άνδρες των ΕΚΑΜ στον εισαγγελέα από το κτήριο της ΓΑΔΑ το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Εμμένει στον ρατσιστικό και φασιστικό λόγο ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ακόμα και μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Η ανάρτησή του και ο λόγος που το Twitter κατέβασε τον λογαριασμό του.

Σε νέες προκλητικές και άκρως ρατσιστικές δηλώσεις προχώρησε ο “φύρερ” της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ακόμη κρύβεται περιμένοντας την ετυμηγορία των δικαστών αναφορικά με τις ποινές στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έγραψε στο Twitter: “Όταν οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, όταν θα παραδώσουν Γην και Ύδωρ στην Τουρκία, όταν εκατομμύρια Έλληνες θα είναι άνεργοι στους δρόμους, τότε θα θυμηθούν την #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ . Μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας”.

Σαν απάντηση, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση το Twitter κατέβασε τον λογαριασμό του καθώς παραβίαζε τους κανόνες λειτουργίας του κοινωνικού δικτύου.

«Τo Τwitter θέτει σε αναστολή λογαριασμούς που παραβιάζουν τους κανόνες του Twitter» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στα ελαφρυντικά που ζήτησε ο Μιχαλολιάκος στη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι αυτό του σύννομου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα