Το Twitter σκέφτεται να αυξήσει το όριο στους 280 χαρακτήρες

Το Twitter σκέφτεται να αυξήσει το όριο στους 280 χαρακτήρες
FILE- This April 26, 2017, file photo shows the Twitter app on a mobile phone in Philadelphia. Twitter is testing a 280-character limit, doubling the current length restriction thats been in place since the companys founding 11 years ago. The test is being made available to a small subset of users and applies to languages other than Japanese, Korean, and Chinese. (AP Photo/Matt Rourke, File) AP

Δοκιμές για μεγαλύτερα τιτιβίσματα σχεδόν σε όλες τις γλώσσες σχεδιάζει η εταιρεία

Το γράψε-σβήσε στο Twitter με τον περιορισμό των 140 χαρακτήρων είναι πολύ συχνό. Έως και εκνευριστικό για κάποιους χρήστες. Τώρα φαίνεται πως έχουν αρχίσει να το παραδέχονται και δημοσίως οι άνθρωποι της εταιρείας και προσεχώς ίσως έχουμε τη δυνατότητα να γράφουμε διπλάσια σε χαρακτήρες μηνύματα, καθώς η εταιρεία σκέφτεται να αυξήσει το όριο από 140 σε 280.

Χθες, το Twitter ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ξεκινήσει δοκιμαστικά σε ένα τυχαίο δείγμα χρηστών, στους οποίους θα επιτρέψει να κάνουν τιτιβίσματα έως και 280 χαρακτήρες, διπλάσια δηλαδή σε χαρακτήρες απ’ ό,τι σήμερα στις περισσότερες γλώσσες στον κόσμο.

«Το να προσπαθείς να χωρέσεις τις σκέψεις σου σε ένα tweet – όλοι το έχουμε περάσει- είναι βάσανο- έγραψαν σχετικά σε ένα post η project manager Aliza Rosen και ο software engineer Ikuhiro Ihara

Οι δοκιμές των 280 χαρακτήρων θα πραγματοποιηθούν για αδιευκρίνιστο αριθμό εβδομάδων σε όλες τις γλώσσες εκτός της κινεζικής, της ιαπωνικής και της κορεατικής.

Με πληροφορίες από Reuters, φωτογραφία: AP Photo/Matt Rourke, File

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα