Το βίντεο αυτό από τη Σαντορίνη ταξιδεύει με τα νέα smartphones της Huawei

Το βίντεο αυτό από τη Σαντορίνη ταξιδεύει με τα νέα smartphones της Huawei

Οι μοναδικές εικόνες από τα Φηρά και την Οία, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό μουσικό θέμα, δημιουργούν ένα υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα

Του Παναγιώτη Μαρκίδη

Από τη μία, η λίγο-πολύ γνωστή τρέλα των Κινέζων για τη Σαντορίνη και από την άλλη η παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του νησιού και η μοναδικότητα του τοπίου, έκαναν τη Huawei να χρησιμοποιήσει εικόνες από τα Φηρά και την Οία, θέλοντας να προβάλει τις φωτογραφικές δυνατότητες του νέου της κορυφαίου smartphone.

Ήταν στην πρόσφατη παρουσίασή του στο Μόναχο, όταν ξαφνικά η αίθουσα πλημμύρισε με Ελλάδα και στις γιγαντοοθόνες άρχισαν να προβάλλονται φωτογραφίες από τη Σαντορίνη, τραβηγμένες με το Mate 9. Στη συνέχεια έπαιξε ένα time lapse βίντεο, από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου, γεμάτο ζεστά  χρώματα και μαγευτικές εικόνες, καθώς η μέρα παραχωρεί τη θέση της στη νύχτα.

Το βίντεο αυτό θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, φτάνοντας στα χέρια εκατομμυρίων καταναλωτών, καθώς βρίσκεται αποθηκευμένο στα νέα smartphones της Huawei που θα βγουν στην αγορά μέχρι τον Δεκέμβριο. Η συνέχεια της συνεργασίας με τη φημισμένη στον τομέα της φωτογραφίας Leica και το αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας με δύο φακούς είναι εξάλλου ένα από τα δυνατά σημεία του Mate 9.

Το διάρκειας ενός λεπτού βίντεο έχει ντυθεί μουσικά με το ορχηστρικό απόσπασμα της άριας Nessun Dorma, από την όπερα Τurandot του Τζάκομο Πουτσίνι.

SHARE:

24Media Network