Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Google γιορτάζει με doodle την έναρξή τους στο Πεκίνο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Google γιορτάζει με doodle την έναρξή τους στο Πεκίνο

Αφιερωμένο στην έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022 είναι το σημερινό doodle της Google. Η ελληνική αποστολή.

Στη σημερινή (4/2) έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο είναι αφιερωμένο το Doodle της Google την Παρασκευή.

Η Google τιμά το γεγονός με ένα διαδραστικό σκίτσο, όπου, ένα “κλικ” είναι αρκετό για να το βάλει στο… αθλητικό πνεύμα των ημερών.

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν σήμερα στην πρωτεύουσα της Κίνας και θα διαρκέσουν μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την 24η διοργάνωση αυτού του αθλητικού θεσμού.

Τα 15 αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2022 θα διεξαχθούν σε τρεις ζώνες εγκαταστάσεων, του Πεκίνου, του Ζανγκτζιακού και του Γιανγκτσίνγκ, ενώ η τελετή έναρξης θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο του Πεκίνου, γνωστή και ως “Φωλιά του Πουλιού”, όπου είχαν πραγματοποιηθεί και οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2008.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2022 στις 14:00 της Παρασκευής (04/02), σε απευθείας μετάδοση μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Αναφορικά με την ελληνική αποστολή, αυτή αποτελείται από πέντε αθλητές έπειτα από πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, την οποία και έκανε δεκτή η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ).

Συγκεκριμένα, την Ελλάδα εκπροσωπούν οι Απόστολος Αγγέλης, Μαρία Ντάνου και Νεφέλη Τίτα στους δρόμους αντοχής, και οι Ιωάννης Αντωνίου και Μαρία-Ελένη Τσιόβολου στο αλπικό σκι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα