Θεοδωράκης, Γλέζος: "Να σταματήσουμε τη προδοσία"

Εκδήλωση για την συγκρότηση Παλλαϊκού Κινήματος Αλληλεγγύης και Αντίστασης, με ομιλητές τους:
Μανώλη Γλέζο  Μίκη Θεοδωράκη και Γιώργο Κασιμάτη, στο 'Iδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Τετάρτη 1 Φεβ. 2012. (EUROKINISSI / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Εκδήλωση για την συγκρότηση Παλλαϊκού Κινήματος Αλληλεγγύης και Αντίστασης, με ομιλητές τους: Μανώλη Γλέζο Μίκη Θεοδωράκη και Γιώργο Κασιμάτη, στο 'Iδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Τετάρτη 1 Φεβ. 2012. (EUROKINISSI / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την Κυριακή καλούν Θεοδωράκης και Γλέζος. Διαβάστε την κοινή τους δήλωση

"Να σταματήσουμε τη προδοσία", αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση οι Μίκης Θεοδωράκης και Μανώλης Γλέζος, μετά το χθεσινό μήνυμα ξεσηκωμού και αντίστασης.

Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος, καλούν τον ελληνικό λαό σε συγκέντρωση έξω από τη Βουλή την Κυριακή για να σταματήσει, όπως αναφέρουν, η προδοσία και να αποτραπεί η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης.

Αναλυτικά η δήλωσή τους:

"Σας καλούμε στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Όλοι, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μαζευτούμε έξω από τη Βουλή για να απαιτήσουμε να μην υπογραφεί η θανατική καταδίκη της πατρίδας μας, που είναι η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης. Όλοι μαζί, μαζί με μας, την Κυριακή στο Σύνταγμα, να σταματήσουμε την προδοσία".

SHARE:

24Media Network