Θύμα ξυλοδαρμού ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου

Θύμα ξυλοδαρμού ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου

Επίθεση από επιχειρηματία δέχτηκε ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου. Ένα μισθωτήριο συμβόλαιο οδήγησε τα πράγματα στα άκρα

Θύμα ξυλοδαρμού από επιχειρηματία έπεσε ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου Μίνως Αλεφαντινός για ένα μισθωτήριο συμβόλαιο, το οποίο αρνήθηκε να ανανεώσει.

Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο Σάββατο στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου. Ο επιχειρηματίας ήθελε να ανανεωθεί από το Λιμενικό Ταμείο το συμβόλαιο μισθώματος κτιρίου, που βρίσκεται στο ενετικό λιμάνι της πόλης και το οποίο έληξε στο τέλος του περασμένου Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος ωστόσο είχε διαφορετική άποψη, θεωρώντας ότι στο συγκεκριμένο κτίριο θα πρέπει να στεγαστούν υπηρεσίες τουριστικών πληροφοριών του δήμου ή της περιφερειακής ενότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Η άρνηση του κ. Αλεφαντινού προκάλεσε την έντονη αντίδραση του επιχειρηματία, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον πρόεδρο ενώ έφτασε και στο σημείο να χειροδικήσει εναντίον του.

Σε δήλωση του, ο κ. Αλεφαντινός τόνισε, μεταξύ άλλων: "Σαν πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ρεθύμνου, εκφράζω την αγανάκτησή μου για τη συμπεριφορά ανθρώπων που με κάθε αθέμιτο μέσο, ακόμα και τη βία, θεωρούν ότι υπερασπίζονται τα ατομικά και μόνο συμφέροντά τους πάντα βέβαια εις βάρος των πολλών, άρα και του τόπου τους. Πρέπει επιτέλους το Ρέθυμνο να αποβάλει το στίγμα της πολιτείας της ανοχής και της συνενοχής. Η αδιαφορία των πολλών και η ανοχή των υπολοίπων επιτρέπουν να εκδηλώνονται αυτά τα φαινόμενα".

Και πρόσθεσε: "Πρέπει, η κοινωνία του τόπου μας, μαζί με το πολιτικό προσωπικό της, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποβάλουν από τους κόλπους τους πρόσωπα και συμπεριφορές που κρατούν τον τόπο όμηρο μικροσυμφερόντων και πρακτικών που παραπέμπουν σε άλλες κοινωνίες και άλλες εποχές και που θα στέκονται πάντα εμπόδιο στην εξέλιξή της".

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζουν την πράξη του επιχειρηματία και εκφράζουν την συμπαράσταση στους στον πρόεδρο, εξέδωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου.

Πληροφορίες από rethnea.gr

SHARE:

24Media Network