Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Τρίτη

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Μια καλή σχέση με το περιβάλλον στενά συνδεδεμένη πολύ πιθανόν με έναν άνδρα θα σας δημιουργήσει μια καλή ψυχολογική κατάσταση σήμερα. Οικογενειακές υποθέσεις θα αποκτήσουν μια σταθερότητα στην οποία η συμμετοχή η δική σας θα είναι μεγάλη. Οι σχέσεις με τους μεγαλύτερους σήμερα πολύ πιθανόν να αποτελέσουν πηγή συναισθηματικής ασφάλειας για σας.

Ταύρος

Μια ημέρα που οι επαγγελματικές ευκαιρίες θα κάνουν έντονη την παρουσία τους. Από σας θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα σήμερα, το αν θα πετύχετε ορισμένους στόχους σας ή όχι. Μια ευκαιρία για κάποια συνεργασία μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη σήμερα.

Δίδυμοι

Η δημιουργική σας ορμή είναι πολύ δυνατή Αυτή την μέρα και μπορεί να εκφραστεί είτε με την έντονη επιθυμία σας να κάνετε παιδιά ή από την αμετάκλητη απόφασή σας για το αντίθετο να δώσετε όλη την ενέργειά σας σε κάποια άλλη δημιουργική προσπάθεια. Αν έχετε ήδη παιδιά, στη σχέση σας μαζί τους θα υπάρξει κάποια ένταση. Δεν μπορείτε να ελέγξετε οτιδήποτε συμβαίνει ή κάνουν τα παιδιά σας και αυτό θα σας φέρνει συχνά σε κατάσταση ψυχολογικής έντασης ή ακόμα και βίαιου ξεσπάσματος.

Καρκίνος

Ένας καινούργιος κύκλος ζωής αρχίζει για σας σήμερα. Αυξημένη διαίσθηση και συναισθηματική ευφορία θα σας βοηθήσουν στο να εκπληρώσετε ορισμένους στόχους που είχατε θέσει κατά το παρελθόν. Οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα βρεθούν στο υψηλότερο σημείο τους και η επιτυχία σας θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε το πολύτιμο ψυχολογικό υλικό που διαθέτετε σήμερα. Η αναγνώριση σε κάποιον ξεχωριστό τομέα της ζωής είναι πολύ πιθανή.

Λέων

Πολλά πράγματα στη ζωή σας φαίνεται πως δεν εξαρτώνται από σας απόλυτα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Οι ουσιαστικές αλλαγές που θα γίνουν θα σας παρασύρουν στο να αποδεχτείτε κάποια τετελεσμένα γεγονότα.

Παρθένος

Ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις με τους άλλους αλλά και ευκαιρίες παράλληλα για καινούργιες γνωριμίες. Μια ημέρα που εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας ή στον τρόπο που ζείτε. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν σήμερα, αλλά πολλά πράγματα θα είναι έξω από την επιρροή σας.

Ζυγός

Μην επιτρέψετε στην υπερβολική αισιοδοξία ή σιγουριά να δημιουργήσει προβλήματα σε ότι έχετε κατορθώσει με πολύ κόπο μέχρι σήμερα. Οι ευκαιρίες στην ενασχόλησή ή την καριέρα θα τείνουν να αποτύχουν εξαιτίας κάποιας κακής οικονομικής συμπεριφοράς σας. Η αίσθηση τιμιότητας αλλά και ευαισθησίας που έχετε για θέματα οικονομικής ασφάλειας πολύ πιθανόν να έρθει σε σύγκρουση με τις πράξεις σας. Αποφύγετε οποιεσδήποτε οικονομικές διαπραγματεύσεις ή ρισκαρίσματα σήμερα.

Σκορπιός

Μια ημέρα που η ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια καινούργια βάση δραστηριοτήτων ή ενασχόλησης είναι πάρα πολύ κοντά. Οπωσδήποτε υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν μέχρι να καταλήξετε σε οριστικά σχέδια αλλά την ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί σήμερα δεν θα πρέπει να την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Οι οργανωτικές σας ικανότητες θα αποτελέσουν μια πηγή για δημιουργικές αλλαγές.

Τοξότης

Ευκαιρίες για πραγματικά πνευματική συνεργασία θα παρουσιαστούν πολλές σήμερα. Από το πόσο θα τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα εξαρτηθούν πολλά από τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Συντροφικότητα και συνεργασία θα δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Αυτή την μέρα βλέπετε τον κόσμο μέσα από ένα φίλτρο ιδεαλισμού ή φαντασίας και ίσως έρθετε σε επαφή με άτομα ή σχέδια που δεν είναι αυτό που αρχικά έδειχναν. Πρέπει να προσέξετε μην εξαπατηθείτε ή ξεγελαστείτε γιατί αυτή την μέρα έχετε την τάση για κάτι τέτοιο και ίσως επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από κάτι που σε άλλη περίπτωση θα είχε την δύναμη να το αποφύγει.

Υδροχόος

Μια ανασφάλεια και αβεβαιότητα σήμερα για πολλά πράγματα και πολύ πιθανόν με την καριέρα σας ίσως να σας δημιουργήσουν μια δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση. Περιορίστε τις προσπάθειές σας σε αυτό τον τομέα και περιμένετε λίγο έως ότου αποκτήσετε πάλι την αυτοπεποίθησή σας. Περνάτε συχνά τον εαυτό σας και τις αποφάσεις από έναν αυτοέλεγχο και αποφύγετε τις οριστικές λύσεις σήμερα.

Ιχθύες

Πολλά θέματα σχέσεων θα αρχίσουν να διαγράφονται θετικά για σας σήμερα. Θα βρείτε τον εαυτό σας περισσότερο δημιουργικό αλλά και απαιτητικό παράλληλα ιδιαίτερα σε θέματα αισθηματικά. Οι ευκαιριακές αισθηματικές σχέσεις δεν θα λείψουν και στην περίπτωση κάποιου υπάρχοντος δεσμού τα αισθήματα θα αποκτήσουν μια ιδιαιτερότητα. Τα οικονομικά σας προβλέπεται να έχουν κάποια άνοδο αλλά η σταθερότητά τους θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον τρόπο που θα περιορίσετε κάποια επιθυμία σας για σπατάλη (σε ορισμένες περιπτώσεις μια καινούργια αισθηματική σχέση στην ζωή κάποιου είναι πολύ πιθανή. Αρραβώνας ή γάμος σε μία ήδη υπάρχουσα Θα αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή κάποιου. Ευνοϊκή ημέρα για αγορές και αναγνώριση στους καλλιτέχνες).

SHARE:

24Media Network