ΤΙΜΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ενημέρωση για τις τιμές πετρεαλαίου θέρμανσης και κίνησης

Χαρίτσης: "Επιτυχία" Μητσοτάκη η τιμή του πετρελαίου κίνησης που ξεπερνά τη βενζίνη

Χαρίτσης: "Επιτυχία" Μητσοτάκη η τιμή του πετρελαίου κίνησης που ξεπερνά τη βενζίνη

Την άμεση μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα προτείνει ως μόνη λύση για την εκτόξευση των τιμών  ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος του αρμόδιου τομεάρχη Αλέξη Χαρίτση.

Μετρητής ρεύματος

Σκρέκας: "Το bonus εξοικονόμησης θα δοθεί με βάση την περσινή κατανάλωση"

Η χορήγηση του bonus των 50 ευρώ στους πολίτες που θα μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος κατά 15% θα γίνεται μέσω της σύγκρισης με την περσινή κατανάλωση ρεύματος, ξεκαθάρισε ο Κ. Σκρέκας.

Ενεργειακή κρίση - G7: Πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου αποφάσισαν οι υπουργοί Οικονομικών

Ενεργειακή κρίση - G7: Πλαφόν στην τιμή του ρωσικού πετρελαίου αποφάσισαν οι υπουργοί Οικονομικών

Σε συμφωνία για επιβολή πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο κατέληξαν οι G7 και ενθαρρύνουν έναν "ευρύ συνασπισμό" χωρών να συμμετέχει. Το αρχικό ανώτατο όριο τιμών θα βασιστεί σε μια σειρά από τεχνικές παραμέτρους.

Πρατήριο καυσίμων

Πρόστιμα 10.000 σε δυο πρατήρια καυσίμων για αθέμιτη κερδοφορία

Τα δυο πρατήρια σε Ναύπλιο και Ηράκλειο Κρήτης διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τις κείμενες διατάξεις περί αθέμιτης κερδοφορίας. Παράλληλα απευθύνεται σύσταση σε άλλο ένα πρατήριο καυσίμων στη Μήλο για παράνομη πρακτική αποκόμισης οφέλους.

Πρατήριο καυσίμων

Με πρόστιμα απειλεί η κυβέρνηση εάν δεν πέσουν οι τιμές της βενζίνης

Ο Κ.Μητσοτάκης διαμήνυσε ότι θα πρέπει το κόστος των καυσίμων θα πρέπει να αποκλιμακώνεται ανάλογα με τη μείωση στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου και δήλωσε ότι θα επιβληθούν πρόστιμα.

Σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έξω από το κτίριο της Κομισιόν

Reuters: Το προσχέδιο της ΕΕ για εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο - Πού αναμένονται διαφωνίες

Το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο απειλεί για μια ακόμη φορά την ενότητα της ΕΕ, με τη συμφωνία σε επίπεδο πρεσβευτών να αναμένεται αργότερα εντός της εβδομάδας. Τι αναφέρει το προσχέδιο της ΕΕ σύμφωνα με το Reuters.

Βενζίνη

Εφιαλτικά σενάρια για ακόμα μεγαλύτερη κούρσα στις τιμές της βενζίνης

Με μεγάλη καθυστέρηση η κυβέρνηση αναζητά μέτρα για τον περιορισμό της "φωτιάς" στα καύσιμα, ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε μείωση των πολύ υψηλών φόρων που θα έφερνε πράγματι αποτέλεσμα.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Μάθε την τιμή της βενζίνης σήμερα και διάλεξε το πρατήριο με τη χαμηλότερη τιμή, στην κοντινότερη απόσταση από εσένα, όπου και αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα! Ενημερώσου σε πραγματικό χρόνο για την τιμή της βενζίνης μέσα από το χάρτη τιμών.