Αυξημένο ενδιαφέρον από Ολλανδούς τουρίστες – Νέα πτήση από Αϊντχόφεν 

Αυξημένο ενδιαφέρον από Ολλανδούς τουρίστες – Νέα πτήση από Αϊντχόφεν 
Κίνηση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος eurokinissi

Δεύτερο δρομολόγιο προς Ολλανδία από την AEGEAN για το καλοκαίρι, δεν αποκλείεται να συνεχιστεί το χειμώνα.

«Ανεβάζει ταχύτητες» η εισερχόμενη τουριστική και όχι μόνο κίνηση από Ολλανδία προς τη χώρα μας το φετινό καλοκαίρι ενώ κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για το χειμώνα.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι η AEGEAN, που πετά σταθερά όλο το χρόνο από και προς το Άμστερνταμ, δημοσίευσε στα συστήματα κρατήσεων της ένα νέο δρομολόγιο που ξεκινά από τον Ιούνιο. Η αεροπορική εταιρεία θα πετά δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Αθήνα προς το Αεροδρόμιο του Αϊντχόφεν (Eindhoven), τουλάχιστον καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Η συγκεκριμένη πόλη αλλά και άλλες μικρότερες ολλανδικές πόλεις γύρω από αυτή, συγκεντρώνουν τα τελευταία χρόνια έντονο ελληνικό στοιχείο, τόσο κατοίκων όσο και φοιτητών και επαγγελματιών, που μετακινούνται όλο το χρόνο. Η κίνηση της AEGEAN για την περιφερειακή πόλη του Αϊντχόφεν, αφορά σίγουρα την αυξανόμενη ζήτηση των Ολλανδών για διάφορους ελληνικούς προορισμούς το καλοκαίρι, όμως δεν αποκλείεται το δρομολόγιο αυτό να διατηρηθεί και τους χειμερινούς μήνες.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία θα διαθέσει πάνω από 11 εκατομμύρια θέσεις για τη φετινή θερινή περίοδο, πετώντας σε 44 χώρες και περισσότερους από 140 προορισμούς. Τα νούμερα αυτά είναι πολύ κοντά στα επίπεδα του 2019.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version