Αύξηση κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς από Γερμανία

Τουρίστες στην Κρήτη
Τουρίστες στην Κρήτη KONSTANTINOS TSAKALIDIS / SOOC

Το προσωρινό πάγωμα των κρατήσεων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία φαίνεται να ξεμπλοκάρει.

Αναθερμαίνεται σταδιακά το ενδιαφέρον των Γερμανών για διακοπές στην Ελλάδα μετά την επιβράδυνση που παρατηρήθηκε κατά την έναρξη των εχθροπραξιών στην Ουκρανία.

Στο γεγονός αυτό συμβάλει σημαντικά το ανανεωμένο πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας Eurowings Discover. Η εταιρεία συνδέει, με απ΄ ευθείας πτήσεις, τα αεροδρόμια Φρανκφούρτης και Μονάχου με περιφερειακούς ελληνικούς προορισμούς, όπως Καβάλα, Σκιάθο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Κρήτη, Πρέβεζα, Κέρκυρα και Ζάκυνθο.

ADVERTISING
Αύξηση κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς από Γερμανία

Το νέο πρόγραμμα πτήσεων ήταν το θέμα των εκδηλώσεων /Roadshows, που διοργάνωσε η online επαγγελματική πλατφόρμα, Expipoint , σε επιλεγμένες πόλεις της Γερμανίας, από 4 έως 8 Απριλίου 2021 και με την συμμετοχή της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Γερμανίας.

Οι εκπρόσωποι των τουριστικών γραφείων, που συμμετείχαν στο roadshow, επιβεβαίωσαν την θετική εικόνα κρατήσεων για την Ελλάδα, η οποία εμφάνισε μικρή υποχώρηση, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία. Τις τελευταίες εβδομάδες ωστόσο παρατηρείται και πάλι αύξηση των κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς, καλλιεργώντας την αισιοδοξία για ανοδικές πωλήσεις το 2022.

Αύξηση κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς από Γερμανία

Στις πολυήμερες ενημερωτικές εκδηλώσεις η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Γερμανίας, κα Νικολέτα Λεκανίδη είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει του ελληνικούς προορισμούς των νέων δρομολογίων και το έργο της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. σε παρουσίαση power point - με προβολή video .

Τα προσκεκλημένα τουριστικά γραφεία ενημερώθηκαν για την ποικιλομορφία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και κυρίως για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των ανωτέρω προορισμών, που υπόσχεται στον επισκέπτη ασφαλείς διακοπές γεμάτες μοναδικές εμπειρίες όλο τον χρόνο.

Αύξηση κρατήσεων για ελληνικούς προορισμούς από Γερμανία

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις Würzburg ( 4 Απριλίου), Koblenz (5 Απριλίου), Bonn (6 Απριλίου), Heidelberg (7 Απριλίου) και Augsburg (8 Απριλίου), στις οποίες συμμετείχαν περίπου 30 τουριστικά γραφεία ανά πόλη.

Από την Ελλάδα συμμετείχαν επτά γνωστές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουριστικά Νέα, Διακοπές, Γερμανία, Πόλεμος στην Ουκρανία
SHARE:

24Media Network