Τρεις στους τέσσερις θέλουν να φύγουν

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗΣ ΤΕΦΡΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΗΣ ΤΕΦΡΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) MOTIONTEAM

Το 75% των νέων θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Ο εφιάλτης της ανεργίας τους κάνει να βλέπουν τη φυγή στο εξωτερικό ως μόνη λύση για ένα καλύτερο μέλλον

Σε μία περίοδο που ο εφιάλτης της ανεργίας μαστίζει την Ελλάδα, έχοντας εκτιναχθεί πάνω από το 16%, οι νέοι σκέφτονται να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό.

Τέσσερις στους δέκα Έλληνες, σύμφωνα με τα ευρήματα δημοσκόπησης που δημοσιεύεται στο "Πρώτο Θέμα", δηλώνουν έτοιμοι να φύγουν σε περίπτωση που τους δοθεί η κατάλληλη επαγγελματική ευκαιρία.

Ιδιαίτερα στους νέους 18-24 ετών, οι οποίο κυρίως πλήττονται από την ανεργία, το ποσοστό ανέρχεται στο 75%, ενώ στην ηλικιακή ομάδα 25-44, το ποσοστό είναι στο 50%.

Ακόμη και οι υπερπροστατευτικοί Έλληνες γονείς δηλώνουν σε ποσοστό 53% ότι θέλουν να φύγουν τα παιδιά τους από την Ελλάδα.

SHARE:

24Media Network