Αποστολή: Δέματα Αγάπης από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ

Διαβάζεται σε 2'
Αποστολή: Δέματα Αγάπης από τον Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ
Δέματα Αγάπης από την ΜΚΟ Απσοτολή

Σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

Μεγάλη ποσότητα “Δεμάτων Αγάπης” προσέφερε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, μέσω του δικτύου αλληλεγγύης των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών της, στους οικονομικά δοκιμαζόμενους αδελφούς μας, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από κληρικούς και εθελοντές του κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, μετέβη στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και Αγίας Ευφημίας Νέας Χαλκηδόνος αντιστοίχως, και προσέφερε «Δέματα Αγάπης» σε αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, με σημαντική ποσότητα τροφίμων και άλλων βασικών ειδών πρώτης ανάγκης, ανακουφίζοντας έτσι περισσότερες από 500 οικογένειες, ενόψει της μεγάλης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.

Η σημαντική αυτή προσφορά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί δίχως την ευγενική χορηγία του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα, του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, της Προέδρου του Ομίλου «Σκλαβενίτης» κ. Μαρίας Σκλαβενίτη, του Προέδρου του Ομίλου Electra Palace κ. Γεράσιμου Φωκά, του Γενικού Διευθυντή της Aegean Βaltic Βank κ. Θεοδώρου Αφθονίδη, του Συλλόγου Γονέων του Κολλεγίου Αθηνών, των μελών του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και του κ. Κωνσταντίνου Τασούλα (Getfoods Ltd).

Στο πλαίσιο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει δημόσια θερμότατες ευχαριστίες προς τους χορηγούς, κληρικούς, εθελοντές και κυρίως προς τον Υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Αιδεσιμ. Πρωτ. Βασίλειο Κουρσαράκο, οι οποίοι προσέφεραν τα μέγιστα, ώστε να πραγματοποιηθεί και εφέτος, με όλες τις ευνόητες δυσκολίες, η προσφορά «Δεμάτων Αγάπης» στους δοκιμαζόμενους οικονομικά αδελφούς μας.

Δέματα Αγάπης από την ΜΚΟ Απσοτολή

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα