Κατσαφάδου: “Έπαθα νεύρωση στομάχου όταν έχασα ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά μου”

Διαβάζεται σε 3'
Δήμητρα Κατσαφάδου
Δήμητρα Κατσαφάδου THE 2NIGHT SHOW/ANT1

Η γνωστή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στο “The 2night show” για τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τον έρωτα και την Ραφαέλα Πιτσικάλη.

Στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης (22/05) η αγαπημένη επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά της, τα πισώπλατα χτυπήματα που έχει δεχτεί από οικεία της πρόσωπα, τον έρωτα, αλλά και την νεύρωση στομάχου που πέρασε, όταν έφυγε από τη ζωή η Ραφαέλα Πιτσικάλη.

Αρχικά, η Δήμητρα Κατσαφάδου ανέφερε πως δεν προέρχεται από πλούσια οικογένεια, καθώς ο πατέρας της είχε χάσει αρκετά χρήματα, ενώ είχε και εξακολουθεί να έχει χρέη, στα οποία η ίδια και η επιχείρησή της έχουν βοηθήσει. Σημείωσε, επίσης, πως πριν από την επιτυχία της εταιρείας της, είχε περάσει από διάφορες δουλειές.

Αναφερόμενη στα πισώπλατα μαχαιρώματα που δέχτηκε, είπε:Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα ήθελα να φορέσω μια πανοπλία για τους οικείους μου. Τα μαχαιρώματα που έφαγα από κοντινά μου άτομα, πονάνε περισσότερο. Τον έχεις στο σπίτι σου μέσα στον άλλον και σε κλέβει ενώ του τα δίνεις έτσι κι αλλιώς. Σε πονάει ο πυρήνας σου, όχι ο έξω κόσμος. Έχω πονέσει πολύ αλήθεια. Θα ήθελα να μην είμαι ανοχύρωτη. Από παιδάκι είχα μια μελαγχολία. Η αλήθεια είναι ότι είμαι φοίνικας, από τις στάχτες μου αναγεννιέμαι”.

“Τελικά φταίω εγώ, όλο το βάρος το ρίχνω σε εμένα” είπε στη συνέχεια, όταν αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της.

Όπως εξήγησε η Δήμητρα Κατσαφάδου, περιγράφοντας τη γνωριμία τους: “Τον μεγάλο μου έρωτα τον γνώριζα από παιδί. Εγώ ήμουν το φυτό του χωριού κι εκείνος ήταν ο γόης του σχολείου. Μου έστελναν αρκουδάκια και λουλούδια με το όνομά του, αλλά εκείνος ούτε που με κοίταζε. Μετά από χρόνια η μάνα μου μου αποκάλυψε ότι τα έστελνε εκείνη. Μετά από αρκετά χρόνια τα φτιάξαμε με τον Θοδωρή, ήμασταν ζευγάρι 10 χρόνια“.

Προσελκύω καλά παιδιά. Δεν είμαι και καχύποπτη. Και με δόλο να έρθει ο άλλος, δε θα το καταλάβω… Βιώνω εκ των πραγμάτων μια δύσκολη πραγματικότητα. Που χωράει ο έρωτας μέσα σε αυτή; Δε χωράει εκ των πραγμάτων. Θα πρέπει να είναι ένας καλλιτεχνικός τύπος που θα τρέχει όλη μέρα κι αυτός και θα με αντέχει” σημείωσε.

Στο τέλος της συνέντευξης, η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκάλυψε:Έπαθα νεύρωση στομάχου. Έχασα ένα παιδί που ήταν πολύ κοντά μου, το λάτρεψα. Είναι η Ραφαέλα Πιτσικάλη. Όλη η Ελλάδα βοήθησε με εράνους, το τι έκανα εγώ ας μην το πούμε. Απλά είδα ένα παιδί στο Make a Wish, ήρθε πάνω μου, μου λέει “είσαι η μάνα μου”, παλέψαμε μαζί. Όλη η Ελλάδα την αγαπάει. Πόνεσα πολύ με τον χαμό της. Έλεγε “μπόρα είναι θα περάσει” ενώ ήταν στο τελικό στάδιο. Είναι κάτι τραυματικό, δένομαι πολύ με αυτά τα παιδιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα