Παρουσιάστρια του CNN ανακοίνωσε on air ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Διαβάζεται σε 2'
cnn
Παρουσιάστρια του CNN YouTube

Σε μία συγκινητική και σκληρή εξομολόγηση για την κατάσταση της υγείας της προχώρησε παρουσιάστρια του CNN, η οποία ανακοίνωσε ότι πάσχει από καρκίνο στο τρίτο στάδιο.

Κοιτώντας ευθεία μπροστά και φανερά συγκινημένη, η παρουσιάστρια του CNN Σάρα Σίντνερ (Sara Sidner) μάζεψε όση δύναμη έχει και ανακοίνωσε ζωντανά στην τηλεόραση ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού 3ου σταδίου και πως ήδη διανύει τον δεύτερο μήνα χημειοθεραπείας.

Δεν έχω αρρωστήσει ούτε μια μέρα στη ζωή μου. Δεν καπνίζω, σπάνια πίνω“, δήλωσε η Σίντνερ τη Δευτέρα στο “CNN News Central“, το οποίο συμπαρουσιάζει, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε ζητήσει από τους τηλεθεατές να σκεφτούν 8 γυναίκες της ζωής τους που γνωρίζουν και αγαπούν.

“Στατιστικά 1 στις 8 γυναίκες έχουν ή θα αποκτήσουν καρκίνο του μαστού. Εγώ είμαι η μία σε αυτές τις οκτώ γυναίκες στο γκρουπ των φίλων μου”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: “Ο καρκίνος του μαστού δεν υπάρχει στην οικογένειά μου, και όμως, βρίσκομαι εδώ με καρκίνο του μαστού στο στάδιο 3. Είναι δύσκολο να το πω δυνατά“.

Η 51χρονη Σίντνερ, η οποία θα υποβληθεί επίσης σε ακτινοβολία και διπλή μαστεκτομή, διατήρησε την αισιοδοξία της, λέγοντας στους τηλεθεατές ότι ο καρκίνος του μαστού “δεν είναι πλέον θανατική καταδίκη για τις περισσότερες γυναίκες”. Υπενθύμισε μάλιστα στις τηλεθεάτριές της, ιδίως στις μαύρες γυναίκες να εξετάζονται και να υποβάλλονται σε μαστογραφίες.

“Οπότε σε όλες τις αδελφές μου, μαύρες, λευκές και καφέ εκεί έξω, σας παρακαλώ, για όνομα του Θεού, να κάνετε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο”, τόνισε.

Τέλος, δεν δίστασε να δηλώσει πως είναι ευγνώμων που ο καρκίνος “την επέλεξε” καθώς όπως είπε την έκανε να αλλάξει την οπτική της για τη ζωή.

“Μαθαίνω ότι ανεξάρτητα από την κόλαση που περνάμε στη ζωή, εξακολουθώ να είμαι τρελά ερωτευμένη με αυτή τη ζωή, και απλά το να είμαι ζωντανή αισθάνομαι πολύ διαφορετικά για μένα τώρα”, εκμυστηρεύτηκε.

Η στιγμή της ανακοίνωσης:

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα