15+1 καρέ Selfie Olympics: Ζώντας επικίνδυνα για μια φωτογραφία

default image

Δείτε τη νέα μόδα που σαρώνει σε Facebook, Twitter και φυσικά, instagram (Pics+Vid)

To 2014 ήρθε και μαζί με αυτό και η νέα “τρελή” τάση που έχει συνεπάρει τους ανά τον κόσμο εφήβους. Κάποτε ήταν το planking (το λεγόμενο “σανίδωμα”), τώρα είναι η ώρα των Selfie Olympics.

Τι είναι αυτό; Η δημοφιλής αυτό-φωτογράφιση περνάει σε άλλη διάσταση. Η σελίδα στο Facebook, Selfie Game 2014, έχει μόλις κάποιες ώρες ζωής αλλά έχει προλάβει να μαζέψει πάνω από 40.000 likes.

Οι εμπνευστές της είχαν την εξής ιδέα. Καλούν τους φίλους του Selfie Game να πραγματοποιήσουν την πιο απίθανη, τρελή, γελοία, έως και επικίνδυνη αυτο-φωτογράφηση, κοινώς selfie και να την κοινοποιήσουν στον τοίχο της σελίδας τους.

Παράλληλα, δημιούργησαν αντίστοιχο hashtag στο Twitter και στο Instagram, με κωδική ονομασία, #SelfieOlympics. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο, μπορεί κανείς να εντοπίσει πάνω από 20.000 σχετικές φωτογραφίες.

Για να πάρετε μια γεύση:

 
 

Ένα selfie της έσωσε τη ζωή

Μπορεί η συγκεκριμένη μόδα να γίνεται μερικές φορές επικίνδυνη, ιστορίες όμως όπως η παρακάτω, επιβεβαιώνουν το ρητό, “ουδέν κακόν αμιγές καλού”.

Η Σούζαν Στέισι, από το Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών, χρησιμοποίησε το Facebook για να κάνει μια επείγουσα έκκληση για βοήθεια όταν ο σύζυγός της, της επιτέθηκε ενώ στη συνέχεια ξήλωσε το τηλέφωνο από την πρίζα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλέσει την αστυνομία.

Αντ’ αυτού, η γυναίκα δημοσίευσε μια φωτογραφία της με αίματα στο πρόσωπο στη σελίδα της στο Facebook, με τη λεζάντα: “Παρακαλώ βοηθήστε, οποιοσδήποτε”.

Ένας από τους φίλους της στο Facebook, είδε τη φωτογραφία και κάλεσε αμέσως το τμήμα του σερίφη.

Η παθούσα δήλωσε στην αστυνομία πως ο άνδρας της, Ντόνι Στέισι, χρησιμοποίησε ένα όπλο για να την χτυπήσει όταν την κρυφάκουσε να μιλά στο τηλέφωνο με έναν άλλο άνδρα.

Ο Ντόνι Στέισι συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ξυλοδαρμό.

Ένα “tutorial”:

Και να πώς συνεχίζεται ο άτυπος διαγωνισμός στο Twitter:

(Με πληροφορίες από: Business Insider)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα