Έπος: Ο Ράμπο μπαίνει στο Mortal Kombat

Έπος: Ο Ράμπο μπαίνει στο Mortal Kombat

Ο Sylvester Stallone με τη φωνή του ενσαρκώνει τον Ράμπο στο Mortal Kombat 11, στο video game γεγονός της χρονιάς.

Αγαπητοί fighters του Mortal Kombat, έχουμε υπέροχα νέα. Το Mortal Kombat 11 Ultimate κυκλοφορεί για τα PS4 και PS5 και μας φέρνει στις οθόνες μας τη Mileena, τον Rain αλλά και τον Ράμπο! Οι νέοι ήρωες περιλαμβάνονται στο νέο Kombat Pack που συνοδεύει την έκδοση του παιχνιδιού που περιμένουμε.

Παίζοντας με τον Ράμπο ο χρήστης κάνει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο 1982, μαζί με τη Kronika. Οι δημιουργοί έχουν κοπιάρει τον θρυλικό χαρακτήρα από την ταινία First Blood, ενώ έχει συνεργαστεί το επιτελείο της ταινίας και φυσικά ο ίδιος ο  Sylvester Stallone που μας χαρίζει τη φωνή του.

Επίσης, η νέα έκδοση του παιχνιδιού είναι άκρως χορταστική αφού περιέχει όλους τους χαρακτήρες από το Kombat Pack 1 μέχρι σήμερα. Ακόμη στην έκδοση για το PS5 έχουμε 4K για καλύτερη απόλαυση, ενώ όσοι αγοράσουν το παιχνίδι για το PS4 μπορούν εν συνεχεία να προχωρίσουν σε free upgrade στην έκδοση για το PS5.

Ακόμη υπάρχει Krossplay support για χρήστες PS4 και PS5 που θέλουν να παίξουν μεταξύ τους.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου σε όλο τον κόσμο μέσω του PlayStation Store, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 15 Οκτωβρίου, και παρέχεται πρόσβαση στα Mortal Kombat 11, Kombat Pack 1 και the Mortal Kombat 11: Aftermath Expansion. Η προπαραγγελία περιέχει ακόμη το Time Warrios Skin Pack το οποίο έρχεται με τους “Dark Web” Noob Saibot, “HCF” (Halt and Catch Fire) Liu Kang και “Blood Moon” Skarlet.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει ακόμη για Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch, PC, και Stadia.

Θυμίζουμε πως το PS5 θα έρθει στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου, σε δύο τιμές. Η ακριβή έκδοση θα είναι στα 499.99 ευρώ και η φθηνότερη στα 399.99, αυτή για τη Digital Edition.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα