Γκάφα από τις λίγες: Αεροπορική εταιρία έγραψε λάθος το όνομά της σε αεροπλάνο

Γκάφα από τις λίγες: Αεροπορική εταιρία έγραψε λάθος το όνομά της σε αεροπλάνο
Αεροπορική εταιρία έγραψε λάθος το όνομά της σε αεροπλάνο

Το Boeing 777-367 εθεάθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με ένα γράμμα να λείπει από το όνομα της εταιρίας, στο πλάι του.

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε αεροπορική εταιρία, καθώς έγραψε λάθος το όνομά της σε αεροπλάνο, με το θέμα να γίνεται, όπως ήταν αναμενόμενο, viral.

Το Boeing 777-367, που βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, υποτίθεται ότι έπρεπε να γράφει Cathay Pacific, ωστόσο είχε “φαγωθεί” ένα γράμμα και στο αεροπλάνο φαινόταν Cathay Paciic.

Η ομάδα social media της εταιρίας είδε την αστεία πλευρά του πράγματος και ανέβασε στο διαδίκτυο τις σχετικές φωτογραφίες, αναφέροντας ότι το αεροπλάνο “θα επιστραφεί για να διορθωθεί το λάθος”.

Η γκάφα έγινε αρχικά αντιληπτή από μια ομάδα στο facebook για παρατηρητές αεροπλάνων, το Hong Kong Aviation Discussion Board.

Ενώ η εταιρία πάντως επιμένει ότι πρόκειται για λάθος, υπάρχουν ορισμένοι που έχουν αμφιβολίες. “Το κενό μεταξύ των γραμμάτων είναι πολύ μικρό για να έχει γίνει λάθος. Έχουμε στένσιλ. Θα έπρεπε να υπάρχει κενό μεταξύ των γραμμάτων αν ήταν πραγματικό λάθος”, δήλωσε εργαζόμενος σε εταιρία συντήρησης αεροσκαφών στην South China Morning Post.

Το εν λόγω αεροσκάφος ταξίδεψε στην Κίνα, έγιναν οι σχετικές διορθώσεις και το πρωί της Τετάρτης επέστρεψε στο Χονγκ Κονγκ για να συνεχίσει τις πτήσεις του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα