Η τέχνη των φιλιών

Η τέχνη των φιλιών
© YOUTUBE

Φτιάχνει καταπληκτικά πορτραίτα διασημοτήτων μόνο με τη βοήθεια του κραγιόν της. Χρησιμοποιεί τα χείλη της και δημιουργεί αριστουργήματα. Δείτε πως ζωγραφίζει (Pics)

Είναι γνωστό ότι η τέχνη, εκτός από ταλέντο, θέλει απελευθέρωση και δημιουργικότητα, ώστε ο καλλιτέχνης να καταφέρει να δημιουργήσει.

Η Natalie Irish, από το Χιούστον του Τέξας, έρχεται να ταράξει τα καλλιτεχνικά νερά και να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο τρόπο ζωγραφικής, που έχει όμως καταπληκτικά αποτελέσματα.

Με τα χείλια της για πινέλο και τα χρωματιστά της κραγιόν για μπογιά, καταφέρνει να μαγέψει και να αποδώσει με ακρίβεια τα πρόσωπα που επιλέγει. Με τα φιλιά της και ένα άσπρο καμβά, δημιουργεί αριστουργήματα.

ADVERTISING
Η τέχνη των φιλιών
© YOUTUBE

Ξεκίνησε να ζωγραφίζει στο γυμνάσιο, αλλά λίγα χρόνια αργότερα θέλησε να πειραματιστεί και με πιο εναλλακτικούς τρόπους. Το έναυσμα της δόθηκε όταν μία ημέρα φόρεσε το κραγιόν της και για να το διορθώσει χρησιμοποίησε ένα κομμάτι χαρτί.

Τότε σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να μεταφέρει το κόλπο αυτό και στη ζωγραφική της. Άρχισε να πειραματίζεται και ως δια μαγείας εμπνεύστηκε να κάνει κάτι τέτοιο.

Η τέχνη των φιλιών
© YOUTUBE

Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται εύκολο, αλλά η ίδια απαντά ότι ''Είναι πολύ κουραστικό κυρίως για τα μάτια μου, από τη συνεχή μετακίνηση στον καμβά''. ''Ελέγχω συνεχώς τα στάδια της δημιουργίας, για να έχω ένα καλό αποτέλεσμα'' προσθέτει η ίδια.

Ανάλογα με το χρώμα που θέλει να έχει η εικόνα της, ασκεί και διαφορετική πίεση στα χείλη της για να έχει την καλύτερη απόχρωση. Δεν βάζει καθόλου χρώμα, τα έργα της γίνονται εξ' ολοκλήρου από κραγιόν.

SHARE:

24Media Network