Η Βρετανία από το διάστημα

Η Βρετανία από το διάστημα

Την εικόνα της Μεγάλης Βρετανία κατέγραψε Ιταλός αστροναύτης που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό (Pic)

Μια υπέροχη νυχτερινή φωτογραφία της Μεγάλης Βρετανίας τραβηγμένη από το Διεθνές Διαστημικό Σταθμό μας χαρίζει ο Ιταλός αστροναύτης Paolo Nespoili.

Ο Δ.Δ.Σ μπορεί να βρίσκεται 370 χιλιόμετρα από τη γη ωστόσο εύκολα μπορεί κανείς να ξεχωρίσει το Λονδίνο,  το Λίβερπουλ, το  Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ και το Νιούκαστλ.

Ο Ιταλός αστροναύτης και  ερασιτέχνης φωτογράφος έως σήμερα έχει προσπαθήσει και πολλές φορές καταφέρει να εντοπίσει τόπους που θα ήθελε να φωτογραφίσει, όπως τις πυραμίδες της Αιγύπτου και το Σινικό Τοίχος στην Κίνα.

Η Βρετανία από το διάστημα
© EPA

Ο Ιταλός αστροναύτης δεν περιορίστηκε σε φωτογραφίες, αλλά τράβηξε και βίντεο. Για τον Paolo ήταν τιμή να τραβήξει αυτές τις ιστορικές εικόνες.

"'Όταν ήμουν παιδί, η φωτογραφία ήταν αγαπημένη ενασχόληση και καθώς μεγάλωνα με πήγε σε ασυνήθιστα μέρη όπου έζησα αναπάντεχες συγκινήσεις," είχε δηλώσει ο ίδιος ο Ιταλός αστροναύτης.

SHARE:

24Media Network