Ημίγυμνος άνδρας "παλεύει" με τον Φλόρενς με heavy metal και την σημαία των ΗΠΑ

Ημίγυμνος άνδρας "παλεύει" με τον Φλόρενς με heavy metal και την σημαία των ΗΠΑ
Ημίγυμνος άνδρας "παλεύει" με τον Φλόρενς με heavy metal και την σημαία των ΗΠΑ YOUTUBE

Ο Λέιν Πίτμαν είδε τυφώνα και έτρεξε. Την ώρα που ολόκληρες περιοχές είχαν εκκενωθεί, αυτός βγήκε στον δρόμο εν μέσω του Φλόρενς, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι, κρατώντας την αμερικανική σημαία και υπό τους ήχους των Slayer.

Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να γίνουν viral, ακόμα και αν με αυτό ρισκάρουν τη ζωή τους. Ένας από αυτούς είναι ο Λέιν Πίτμαν, αστέρας του διαδικτύου, ο οποίος έχει "χτίσει" όνομα αντιμετωπίζοντας τυφώνες ημίγυμνος, ανεμίζοντας την αμερικανική σημαία.

Ο Πίτμαν, λοιπόν, για χάρη του Φλόρενς ταξίδεψε από την Φλόριντα, όπου μένει, στη Νότια Καρολίνα και έδωσε και πάλι ρεσιτάλ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρήματα του ταξιδιού του τα έβγαλε από διαδικτυακή καμπάνια.

ADVERTISING

Την ώρα που ολόκληρες περιοχές είχαν εκκενωθεί και οι άνεμοι έπνεαν με ταχύτητα 80 χλμ/ω, αυτός εμφανίστηκε στο δρόμο φορώντας μόνο ένα μπλε σορτσάκι και με την σημαία των ΗΠΑ ανά χείρας ενώ έντυσε μουσικά το εν λόγω βίντεο με το Raining Blood των Slayer.

Ρεπόρτερ του  Fox Business που έτυχε να είναι στο σημείο την ώρα της "παράστασης" του Πίτμαν, τον ρώτησε σχετικά και πήρε την απάντησε: "Απλά ελεύθερος και Αμερικανός".

Το ίδιο είχε κάνει το 2016 στον τυφώνα Μάθιου και πέρσι στον τυφώνα Ίρμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ρεπόρτερ μάχεται με τον τυφώνα Φλόρενς ενώ πίσω του άλλοι περπατούν χαλαροί

SHARE:

24Media Network