Κλέφτης έγραψε τηλεφωνικό κατάλογο 11 σελίδων και την έστειλε στον κάτοχο του κινητού

Chinese iPhone thief posts his victim a handwritten list of more than 1,000 contacts stored on the phone   *** WEB GRAB ***..http://ndnews.oeeee.com/html/201311/25/527993.html   taken by pej
Chinese iPhone thief posts his victim a handwritten list of more than 1,000 contacts stored on the phone *** WEB GRAB ***..http://ndnews.oeeee.com/html/201311/25/527993.html taken by pej CHINESE IPHONE THIEF POSTS HIS VICTIM A HANDWRITTEN LIST OF MORE THAN 1,000 CONTACTS STORED ON THE PHONE *** WEB GRAB ***..HTTP://NDNEWS.OEEEE.COM/HTML/201311/25/527993.HTML TAKEN BY PEJ

Μπορεί να μην είχε κανέναν ενδοιασμό να αρπάξει το iPhone από τον ιδιοκτήτη του όμως αποφάσισε να "μετριάσει" το κακό. Διαβάστε πως

Ένας νεαρός στην Κίνα, ονόματι Zou Bin, απελπίστηκε όταν του έκλεψαν το iPhone του, στο οποίο είχε αποθηκεύσει περίπου χίλιες τηλεφωνικές επαφές.

Ο νεαρός από την κινεζική επαρχία Hunan όταν ανακάλυψε ότι του είχαν κλέψει το κινητό του τηλέφωνο, αποφάσισε να στείλει μηνύματα στο κινητό του,  απειλώντας και απαιτώντας από τον κλέφτη να του το επιστρέψει στη διεύθυνση που ανέφερε.

Ο κλέφτης για να "μετριάσει" το κακό που διέπραξε έκατσε να γράψει σε έντεκα σελίδες τις τηλεφωνικές επαφές που βρήκε στη λίστα του κινητού τηλεφώνου.

Μετά από μέρες ο ταχυδρόμος έφτασε στο σπίτι του Bin ο οποίος περίμενε το κινητό του τηλέφωνο, ωστόσο αυτός του παρέδωσε ένα γράμμα έντεκα σελίδων όπου ήταν γραμμένα τα τηλέφωνα  καθώς και την κάρτα SIM.

"Ξέρω ότι είσαι ο άντρας που κάθισε δίπλα μου στο ταξί. Σε διαβεβαιώνω ότι θα σε βρω. Κοίτα μόνο τα νούμερα στο κινητό μου τηλέφωνο και θα καταλάβεις σε ποιο χώρο κινούμαι. Στείλε μου πίσω το κινητό στη διεύθυνση που σου γράφω" έλεγε σε ορισμένα από τα μηνύματα που έστειλε στον κλέφτη.

Πηγή: Metro.co.uk

SHARE: