Εσείς μπορείτε να βρείτε την κρυμμένη εικόνα στη συσκευασία της Toblerone;

Εσείς μπορείτε να βρείτε την κρυμμένη εικόνα στη συσκευασία της Toblerone;
Η συσκευασία της διάσημης ελβετικής σοκολάτας AP

Όταν τρως σοκολάτα σε νοιάζει μόνο η λαχταριστή γεύση της. Ένας 9χρονος όμως κατάφερε να εντοπίσει κάτι στη συσκευασία της διάσημης ελβετικής σοκολάτας που εκατομμύρια άνθρωποι μοιάζουν να αγνοούν.

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Στέφανι από την Αυστραλία έδωσε για πρώτη φορά στον 9χρονο γιο της να δοκιμάσει μια σοκολάτα Toblerone.

Αυτό που κέντρισε όμως περισσότερο το ενδιαφέρον του πιτσιρικά, δεν ήταν τόσο η γεύση της φημισμένης σοκολάτας, όσο η εικόνα που “ανακάλυψε” πάνω στην επίσης διάσημη τριγωνική συσκευασία της.

“Μαμά, τι δουλειά έχει μια αρκούδα πάνω στο κουτί της σοκολάτας;” ήταν η ερώτησή του μικρού στην εμβρόντητη μαμά του που δεν είχε ποτέ προσέξει αυτή τη λεπτομέρεια πάνω στο κουτί της αγαπημένης της σοκολάτας.

Καθότι… δεινή χρήστης του Twitter, η Στέφανι έσπευσε να “ανεβάσει” την ανακάλυψη του γιου της και έμεινε ακόμη πιο έκπληκτη όταν η ανάρτησή της έγινε viral και διαπίστωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, μπορεί να τρώνε πολύ συχνά την συγκεκριμένη σοκολάτα, δεν είχαν προσέχει όμως ποτέ την “κρυμμένη” εικόνα πάνω στη συσκευασία της.

Ωστόσο, η αρκούδα πάνω στη συσκευασία της Toblerone δεν κρύβει κανένα μυστικό ή περίεργη ιστορία πίσω της. Για την ακρίβεια, είναι ο τρόπος της εταιρείας να τιμήσει την πόλη από την οποία “κατάγεται” μια από τις πιο διάσημες πλέον σοκολάτες του πλανήτη. Τη Βέρνη, η οποία είναι γνωστή και ως… η “πόλη της αρκούδας”.

Η φωτογραφία που ανήρτησε η Στέφανι twitter

Η "κρυμμένη" αρκούδα πάνω στη σοκολάτα twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα