Μεθυσμένη εκλιπαρεί να μην τη βάλουν φυλακή γιατί είναι όμορφη και “δικαιώνεται”

Μεθυσμένη εκλιπαρεί να μην τη βάλουν φυλακή γιατί είναι όμορφη και “δικαιώνεται”
Η 34χρονη οδηγός Beaufort County Detention

Η μεθυσμένη οδηγός, όταν άκουσε πως θα τη συλλάβουν, ξεκίνησε να εκλιπαρεί τους αστυνομικούς να μην την βάλουν φυλακή. Η ομορφιά της, οι καλοί βαθμοί της στο σχολείο και το γνωστό πανεπιστήμιο από το οποίο αποφοίτησε, ήταν τα επιχειρήματά της.

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ “πιάστηκε” από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια αλκοτέστ, επειδή οδηγούσε μεθυσμένη, ωστόσο, γλίτωσε γιατί τους είπε ότι είναι “πολύ όμορφη για να μπει στη φυλακή”.

Η Lauren Cutshaw οδηγούσε τον Αύγουστο του 2018 σε δρόμο κοντά στην πόλη Bluffon με μεγάλη ταχύτητα, όταν οι αστυνομικοί που είχαν υπηρεσία της έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για εξέταση αλκοτέστ.

Η 34χρονη απέτυχε στο αλκοτέστ, αφού είχε περίπου διπλάσια ποσότητα αλκοόλ στο αίμα της από όση δικαιούνταν, παρόλο που υποστήριζε πως είχε πιει μόνο δύο ποτήρια κρασί.

Όταν οι αστυνομικοί της ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να τη συλλάβουν, η Lauren ξεκίνησε να προβάλλει διάφορα “άσχετα” επιχειρήματα για να τους αποτρέψει.

Η 34χρονη οδηγός Beaufort County Detention

Τους είπε πως ήταν ένα καθαρό, λευκό κορίτσι, ότι ήταν πάρα πολύ καλή μαθήτρια στο σχολείο, πως ήταν τσιρλίντερ παλαιότερα, ότι αποφοίτησε από πολύ γνωστό και καλό πανεπιστήμιο, καθώς και ότι ήταν μέλος της “National Honor Society”, μιας οργάνωσης για μαθητές με υψηλούς βαθμούς.

Επίσης, τους εξέφρασε τον φόβο της για τη φυλακή, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Δεν θέλω να ξέρω πως είναι στη φυλακή. Είμαι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, σας παρακαλώ μην με κάνετε να πάω εκεί πέρα”.

Τελικά, κατόρθωσε να πετύχει μια καλή διαπραγμάτευση στο δικαστήριο που έγινε φέτος, ένα χρόνο μετά το συμβάν, και να λάβει μια σειρά από μικρότερες ποινές.

Αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, πλήρωσε πρόστιμο 187 δολαρίων, ενώ δεσμεύτηκε να παρακολουθήσει ειδικά μαθήματα για το αλκοόλ και την οδήγηση.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version