Οι αιώνιες δονήσεις ενος βρώμικου μυαλού

Οι αιώνιες δονήσεις ενος βρώμικου μυαλού

Μια νεαρή κοπέλα στο Βερολίνο κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στη γειτονιά της αφού ξεχνώντας να κλείσει τον δονητή της έκανε τους αστυνομικούς να εισβάλλουν σπίτι της για να δουν αν ήταν σώα και ασφαλής. Ο περίεργος ήχος που ακουγόταν από το διαμέρισμα τους έκανε να σκεφτούν τρομερά πράγματα

Δονητής ήταν ο περίεργος θόρυβος που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά σε προάστιο του Βερολίνου με αποτέλεσμα την επέμβαση της αστυνομίας!

Οι Γερμανοί φίλοι μας δίνοντας κάθε έμφαση στη λεπτομέρεια εκείνο το πρωινό την ώρα που απολάμβαναν τον καφέ τους άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο από το διαμέρισμα μιας νεαρής 23χρονης.

Χωρίς να χάσουν χρόνο κάποιοι από αυτούς  χτύπησαν την πόρτα του ερμητικά κλεισμένου σπιτιού, αλλά δεν πήραν απάντηση …και ενώ ο θόρυβος γινόταν όλο και πιο έντονος αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.

Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας έφτασαν στην γειτονιά και μετά από σύσκεψη αποφάσισαν να σπάσουν την πόρτα του διαμερίσματος καθώς υπήρχε φόβος ότι η νεαρή βρισκόταν σκοτωμένη μέσα στο σπίτι!

Σπάζοντας τη πόρτα ανακάλυψαν στην κρεβατοκάμαρα της νεαρής ένα περίεργο αντικείμενο να δονείται κάτω από το κρεβάτι.

Σε μικρό χρονικό διάστημα επέστρεψε η νεαρή από τα ψώνια της και "τρελάθηκε" αφού είδε το σπίτι της να είναι γεμάτο αστυνομικούς.

Τότε θυμήθηκε …είχε ξεχάσει αναμμένο το δονητή της πάνω στο κρεβάτι και αυτός έπεσε στο πάτωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο δονητής του τρόμου

SHARE:

24Media Network