Οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Μάνα και γιος ετοιμάζονται να παντρευτούν και να κάνουν παιδί!

Οιδιπόδειο σύμπλεγμα. Μάνα και γιος ετοιμάζονται να παντρευτούν και να κάνουν παιδί!

Μάνα και γιος δηλώνουν ερωτευμένοι και δεν τους νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Ερωτεύτηκαν από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν

"Κάθε φορά που έκανα σεξ με τη γυναίκα μου, φανταζόμουν ότι φιλούσα εκείνη την ώρα τη μητέρα μου!", λέει ο 32χρονος Ben Ford από το Μίσιγκαν.

Η μητέρα του Kim West έμεινε έγκυος στα 19 της και αποφάσισε να τον δώσει για υιοθεσία. Το 2014 έλαβε ένα γράμμα από το γιο της, ο οποίος έψαχνε τους βιολογικούς γονείς και από τη πρώτη στιγμή λένε αντιλήφθηκαν ότι ανάμεσά τους υπάρχει μια σεξουαλική έλξη και από τότε έγιναν ζευγάρι!

Μάλιστα, αφού έκαναν σεξ για πρώτη φορά, ο Ben μετά από τρεις μέρες ανακοίνωσε στη γυναίκα του ότι δεν την αγαπάει και πως την παρατάει για τη μάνα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η 51χρονη δηλώνει πλέον πως θέλει να αποκτήσει παιδί με τον γιο της!

Το ζευγάρι πλέον μένει μαζί και σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα.

"Ξέρω ότι θα πουν πως είμαστε αηδιαστικοί, ότι θα έπρεπε να ελέγξουμε τα αισθήματά μας. Αλλά όταν σε χτυπά ο έρωτας τόσο ολοκληρωτικά, είσαι πρόθυμος να κάνεις τα πάντα γι αυτόν, να παρατήσεις τα πάντα, πρέπει να πολεμήσεις γι αυτόν. Είναι αυτό που σου συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου και δεν είμαστε πρόθυμοι να το εγκαταλείψουμε", δήλωσε στην εφημερίδα New Day η 51χρονη.

Υπάρχουν και άλλα τέτοια ζευγάρια μεταξύ συγγενών, τα οποία υπερασπίζονται τη σχέση τους, λέγοντας ότι νιώθουν την γενετική σεξουαλική έλξη (GSA), ένας όρος που ορίστηκε για να περιγράψει τη σεξουαλική έλξη μεταξύ των στενών συγγενών, όπως το ο αδελφός και η αδελφή, όταν συναντιούνται για πρώτη φορά ως ενήλικοι.

Όπως το κάτωθι ζευγάρι (κόρη-πατέρας):

SHARE:

24Media Network