Οβίδα των Mythbusters χτύπησε σπίτι

Οβίδα των Mythbusters χτύπησε σπίτι

Μια οβίδα ξέφυγε από τον στόχο της και χτύπησε τον τοίχο ενός σπιτιού. Υπαίτιοι οι Mythbusters, συντελεστές δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς (Vid)

Η τηλεοπτική σειρά "Mythbusters", που προβάλλεται από το Discovery Channel,  έχει ανατρέψει πολλούς μύθους της καθημερινής ζωής. Όμως το συγκεκριμένο σόου πήρε πρόσφατα μία ασυνήθιστη τροπή, όταν οι παρουσιαστές κατά λάθος έστειλαν μία οβίδα μέσα σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια.

Η ομάδα, με αρχηγούς τους ειδικούς στα ειδικά εφέ Adam Savage και Jamie Hyneman, μετρούσαν την ταχύτητα των βλημάτων που τροφοδοτούνται από ένα κανόνι, όταν μία οβίδα έχασε τον στόχο της.

Η οβίδα αντί να αναπηδήσει πλάγια του λόφου κατέληξε να χτυπήσει τον τοίχο ενός σπιτιού, χτύπησε την οροφή ενός άλλου και ένα φορτηγό.

Ως εκ θαύματος, δεν τραυματίστηκε κανείς από το ατύχημα και ακόμα περισσότερο η οικογένεια που βρέθηκε κάτω από τα πυρά, η οποία όχι μόνο δεν άκουσε το βλήμα να διαπερνά τον τοίχο του σπιτιού της, αλλά συνέχισε να κοιμάται.

Οι MythBusters  είναι δημοφιλής τηλεοπτική σειρά παραγωγής της εταιρείας Beyond Television για το Discovery Channel. Τη σειρά παρουσιάζουν ο Adam Savage και ο Jamie Hyneman, οι οποίοι προσπαθούν μέσω της επιστημονικής μεθόδου να επιβεβαιώσουν ή να καταρρίψουν δημοφιλείς αστικούς μύθους ή θρύλους. Η προβολή της ξεκίνησε το 2003.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

MythBusters fire cannonball into home

SHARE:

24Media Network