Παντελής Βούρος: Οι καλύτερες στιγμές του πιο “χαλαρού” παίκτη του MasterChef

Παντελής Βούρος: Οι καλύτερες στιγμές του πιο “χαλαρού” παίκτη του MasterChef

Η αγνότητά του, η γενναιοδωρία του και το χαμόγελό του, τον κατέστησαν έναν από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από ριάλιτι και αυτό δεν ξεχνιέται. Όπως δεν ξεχνιούνται, βέβαια, και οι μοναδικές στιγμές που μας χάρισε.

Ο Παντελής Βούρος από την Κάλυμνο υπήρξε ένας από τους πιο συμπαθητικούς και αγαπημένους παίκτες του MasterChef, αφού κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, τους συμπαίκτες του και τους κριτές, με την παιδική αθωότητά του, την καλοσύνη του, την αισιοδοξία του, αλλά και το χιούμορ του.

Ένα από τα στοιχεία, βέβαια, που τον έκαναν ακόμη πιο συμπαθητικό, ήταν η χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπιζε κάποιες καταστάσεις, η ψυχραιμία που είχε απέναντι στα πράγματα, όταν όλοι οι υπόλοιποι αγχώνονταν ή εκνευρίζονταν και η “νιρβάνα” στην οποία φαινόταν να είναι μόνιμα.

Ο Παντελής Βούρος έφτασε δικαίως μέχρι την τελική τετράδα του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο, το πιάτο αντιγραφής που έφτιαξε στον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού, δεν κατάφερε να τον πάει παραπέρα. Ο “Παντέλος” (όπως τον φώναζαν) αποχώρησε το βράδυ της Δευτέρας από το MasterChef.

Η αποχώρησή του στεναχώρησε τους συμπαίκτες του και τους κριτές, αλλά περισσότερο στεναχώρησε τους τηλεθεατές, οι οποίοι αισθάνονται να χάνουν έναν από τους λόγους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι, ειδικά οι χρήστες του twitter που τον αγαπούσαν και τον εκθείαζαν σε κάθε επεισόδιο.

Η αγνότητά του, η γενναιοδωρία του και το χαμόγελό του, τον κατέστησαν έναν από τους πιο συμπαθητικούς παίκτες που έχουν περάσει ποτέ από τηλεοπτικό ριάλιτι και αυτό, σίγουρα, δεν ξεχνιέται. Όπως δεν ξεχνιούνται, βέβαια, και οι μοναδικές στιγμές που μας χάρισε, όπως είναι οι παρακάτω:

1. Όταν ο Παντελής τα “έτσουξε”

Μία από τις εξωτερικές ομαδικές δοκιμασίες του παιχνιδιού είχε λάβει χώρε σε ένα οινοποιείο και οι παίκτες είχαν κληθεί να μαγειρέψουν πιάτα που να ταιριάζουν γευστικά με συγκεκριμένα κρασιά που τους δόθηκαν. Ο Παντελής φαίνεται πως εκείνη τη μέρα είχε δοκιμάσει όλα τα κρασιά και “την άκουσε” λίγο. Στην παρουσίαση των πιάτων μπροστά στους κριτές και τους καλεσμένους γευσιγνώστες, ήταν απολαυστικός σαν το κρασί που σέρβιρε.

2. Όταν η οικειότητα ξεπέρασε τα όρια

Ένα πρωινό που οι παίκτες ετοιμάζονταν για να πάνε στο πλατό, ο Παντελής είχε βγει από το μπάνιο ημίγυμνος, τυλιγμένος με μία πετσέτα στο κάτω μέρος του σώματός του και με άλλη μία στο κεφάλι, μπροστά στον Χρήστο και τη Σπυριδούλα. Ο Χρήστος, εμφανώς αμήχανος, του έκανε παρατήρηση που εμφανίστηκε ημίγυμνος μπροστά στη “γυναίκα” εννοώντας τη Σπυριδούλα. Και τότε ο Παντελής του απαντά: “Είναι γυναίκα η Σπυριδούλα;”.

3. Όταν το “εν κουλί” έγινε viral και ο Παντελής θεός

“Τέρας ψυχραιμίας” χαρακτηρίστηκε από πολλούς ο Παντελής εκείνη την αξέχαστη μέρα που ο Χαράλαμπος (Χάμπος) του έκανε τον βίο αβίωτο. Το στιγμιότυπο με τις ειρωνικές ερωτήσεις του Κύπριου παίκτη στον Παντελή για το κατά πόσο “εν κουλί τούτο” που έφτιαξε, αλλά και οι επόμενες στιγμές με το “κράξιμο διαρκείας” που δέχτηκε ο Παντελής, χωρίς να αντιμιλήσει, χωρίς να φωνάξει και με διάθεση να τα ξαναβρούν, θα μείνει για πάντα στην ιστορία των ριάλιτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα