Ερωτας στα χρόνια του κορονοϊού - Παντρεύτηκαν στο δρόμο με ιερέα στο μπαλκόνι

Ο έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού
Ο έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού INSTAGRAM @REILLYJENNINGS

Μπορεί οι μαζικές συναθροίσεις να έχουν απαγορευθεί και οι πολίτες να οφείλουν να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις, όμως στη Νέα Υόρκη ένα ζευγάρι βρήκε τον τρόπο να γιορτάσει την αγάπη του.

Η 28χρονη Reilly Jennings και η 38χρονη Amanda Wheeler αποφάσισαν να μην αφήσουν τον κορονοϊό να σταθεί εμπόδιο στην αγάπη τους. Έτσι και το πρωί της Παρασκευής, παρά τις αντιξοότητες, παντρεύτηκαν.

Η τελετή είχε προγραμματιστεί για αρχές Οκτώβρη, όμως - όπως παραδέχτηκε η Reilly στο NBC- φοβήθηκαν πως με την κατάσταση που επικρατεί θα υπήρχαν ακυρώσεις.

ADVERTISING

Όταν έμαθαν πως δεν μπορούν να παντρευτούν ούτε στο δημαρχείο οι δυό τους επιστράτευσαν όλα τα μέσα για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Στέλνοντας μηνύματα σε φίλους και γνωστούς, έψαξαν να βρουν κάποιον με πιστοποίηση, προκειμένου να τελέσει το μυστήριο. Έτσι ανακάλυψαν τον Wilson, ο οποίος αμέσως και δέχτηκε.

Από... το παράθυρο του τετάρτου ορόφου της πολυκατοικίας του, σε μια γειτονιά του Μανχάταν ο Wilson επισημοποίησε την τελετή διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το μυθιστόρημα "Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας", του Gabriel Garcia Marquez.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους, με φίλους και συγγενείς να χειροκροτούν συγκινημένοι, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. "Ήταν υπέροχα", παραδέχτηκε η Jennings. "Όλα όσα αγαπώ στη Νέα Υόρκη αποτυπώθηκαν σε αυτή τη στιγμή".

Όσο για το μήνα του μέλιτος; Η Reilly και η Amanda "κάηκαν" στο Netflix.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ, Κορονοϊός, Covid-19, Netflix
SHARE:

24Media Network