Κρυφή κάμερα: Τι κάνουν οι Ρώσοι μπροστά στο πορτρέτο του Πούτιν

Κρυφή κάμερα: Τι κάνουν οι Ρώσοι μπροστά στο πορτρέτο του Πούτιν

Πόσο αγαπητός είναι ο Πούτιν; Ένας μπλόγκερ τοποθέτησε φωτογραφία του ρώσου προέδρου μέσα σε ασανσέρ και κατέγραψε τις αντιδράσεις των περαστικών.

Ένας γνωστός Blogger της Ρωσίας ονόματι Bashir Dokhov προχώρησε σε ένα ενδιαφέρον πείραμα τοποθετώντας κάδρο με φωτογραφία του ρώσου Προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα σε ένα ασανσέρ σε κτίριο της Μόσχας. Ακόμη έβαλε μία κρυφή κάμερα για να καταγράψει τις αντιδράσεις όσων έμπαιναν στον ανελκυστήρα και αντίκριζαν το περίεργο αυτό θέαμα.

Παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τις επίσημες αρχές ο Πούτιν έχει την αποδοχή του 69% των Ρώσων πολιτών, υπήρχαν και αρκετές αρνητικές αντιδράσεις.

Ο Dokhov άφησε την κάμερα να βιντεοσκοπεί για περίπου τρεις ώρες καθώς δεκάδες πολίτες χρησιμοποιούσαν τον ανελκυστήρα.

Το βίντεο που δημοσίευσε η DailyMail, ξεκινάει με έναν ηλικιωμένο που αναφωνεί “Τι στο διάολο;”, αντικρίζοντας το πορτρέτο, ενώ στη συνέχεια προσθέτει: “Έχουν τρελαθεί τελείως”.

Ένας άλλος άνδρας έβγαλε ένα πνιχτό γέλιο βλέποντας την εικόνα και είπε: “Τι κωμωδία”.

Σε άλλο πλάνο του βίντεο, δύο γυναίκες δεν μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε και στη συνέχεια η μία από αυτές αστειευόμενη ευχήθηκε καλό απόγευμα στον πρόεδρο.

“Τι εφιάλτης”, αναφώνησε μία μεγαλύτερη γυναίκα που μπήκε με το σκυλάκι της.

Ερωτηθείς ο εγκέφαλος του έξυπνου αυτού πειράματος ποια είναι η προσωπική του γνώμη για τον Πούτιν, εκείνος απάντησε: “Επίσης αρνητική”.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν κρατά τα ηνία της Ρωσίας από το 2000 είτε ως πρωθυπουργός είτε ως πρόεδρος της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα