#FallingStarChallenge: Τα πλουσιόπαιδα πέφτουν στα πατώματα και οι φτωχοί γελάνε

#FallingStarChallenge: Τα πλουσιόπαιδα πέφτουν στα πατώματα και οι φτωχοί γελάνε
Η νέα μανία στο Instagram

Χάρη στα social media τα απανταχού πλουσιόπαιδα έχουν γίνει πιο προκλητικά από ποτέ. Πλέον εκμεταλλεύονται ακόμη και τη νέα μανία του Instagram και... "γκρεμοτσακίζονται" προκειμένου να επιδείξουν τα πλούτη τους. Οι "φτωχοί" απλώς τρολάρουν και γελάνε.

Το #Fallingstarchallenge, ελληνιστί η.πρόκληση του… πεφταστεριού, είναι η νέα μόδα που συγκλονίζει τη νεολαία της βαθύπλουτης ελίτ του πλανήτη. Το concept είναι όσο πιο απλό γίνεται, πρέπει να είσαι πλούσιος (αλλά πάρα πολύ πλούσιος όμως) και να φωτογραφηθείς επιμελώς ανεπιτήδευτα (με άψογο styling, τέλειο φωτισμό, κ.λπ.) με τρόπο που να φαίνονται όχι τα κάλλη σου, αλλά τα… πλούτη σου. Πρόσφατα ωστόσο, οι λιγότερο προνομιούχοι του πλανήτη πέρασαν στην αντεπίθεση με τις δικές τους τούμπες σατιρίζοντας τα επιδειξιομανή πλουσιόπαιδα.

Οι δήθεν τυχαίες και χαριτωμένες τούμπες βαθύπλουτων νέων είναι επιτυχημένες μόνο αν φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού (από τη… σελήνη) μέρος του πλούτου τους: Από το πανάκριβο ρολόι τους, τα διαμαντένια σκουλαρίκια τους, τα haute couture συνολάκια τους, τις πανάκριβες πλαστικές τους, μέχρι και τα… αεροπλάνα, αυτοκίνητα και βαπόρια, ότι τέλος πάντων διαθέτει ο καθένας τους σε αυτή τη ζωή…



Η μόδα ξεκίνησε φυσικά από τη Ρωσία το καλοκαίρι που μας πέρασε. Γρήγορα μεταδόθηκε σε κάθε γωνιά της γης όπου υπάρχουν πλουσιόπαιδα με έφεση στο Instagram και μόλις πρόσφατα έκανε την εμφάνισή της στην Κίνα.

Οι Κινέζοι όμως αποδείχθηκαν πιο ευρηματικοί. Και άρχισαν να “τρολάρουν” την τάση ακόμη και οι μη πλούσιοι και προνομιούχοι, με αποτελέσματα ομολογουμένως πιο αστεία και εντυπωσιακά. Τους Κινέζους γρήγορα μιμήθηκαν και άλλοι πτωχοί πλην τίμιο χρήστες, με αποτέλεσμα για μία ακόμη φορά το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών να μην έχει τελειωμό…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα