Ρουκ Ζουκ: 11 στιγμές στο παιχνίδι που θα σε κάνουν να δακρύσεις από τα γέλια

Ρουκ Ζουκ: 11 στιγμές στο παιχνίδι που θα σε κάνουν να δακρύσεις από τα γέλια
Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πιο ξεκαρδιστικό τηλεπαιχνίδι του μεσημεριού. Ρουκ Ζουκ από τον ΑΝΤ1 ΑΝΤ1

Αυτό είναι το διάλειμμά σας από τις σκοτούρες, ο τρόπος να σκάσει το χειλάκι σας (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: αν γελάτε δυνατά και είστε στη δουλειά, το νου σας) η λίστα που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Όσο χτιζόταν η παρακάτω λίστα, καταλήξαμε σε ένα πολύ βαρυσήμαντο συμπέρασμα. Το «Ρουκ Ζουκ» τα έσπαγε, τα σπάει και θα τα σπάει. Η επιλογή του ΑΝΤ1 να το επαναφέρει στο σήμερα πριν από δύο σεζόν αποδείχτηκε ευφυής. Και επιτέλους, ένα τηλεπαιχνίδι χωρίς μελοδραματισμούς, χωρίς τζόγο και άνευ υπερβολών. Απλά και καθαρά, μια όαση ξεκούρασης για τα μεσημέρια.

Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια όμως δεν είναι απλά μια αλάνθαστη τηλεοπτική επιλογή για το μεσημέρι, είναι και viral-ο-μάνα. Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα από την ελληνική τηλεόραση που να έχει γεννήσει τόσα απολαυστικά βίντεο. Τόσες απίθανες απαντήσεις (ή ερωτήσεις ή διαπιστώσεις) που πραγματικά δίνουν ρέστα στο γέλιο και έχουν κάνει τον γύρο του ίντερνετ.

Προσωπικά, το βίντεο με την αγαπημένη μου παίκτρια να περιγράφει την λέξη ουρανό, ξεστομίζοντας στο πρώτο δευτερόλεπτο «ουρανός», μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση ανά πάσα στιγμή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια αδυνατεί να συγκρατήσει τα γέλια, μετά την αναπάντεχη απάντηση του παίκτη στον τελικό του Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1

Μόλις την Τετάρτη, η αγωνιώδης προσπάθεια του Σίμου να βρει λέξεις σχετικές με την κλασική μουσική, προκειμένου να διπλασιαστεί το χρηματικό έπαθλο του τελικού, γέννησε ένα νέο λαμπρό αστέρι. Έναν συνθέτη ισάξιο του Μότσαρτ και του Μπετόβεν. Τον Πουτσόφσκι, που έκανε την Ζέτα Μακρυπούλια (ΚΑΙ ΕΜΑΣ) να πέσουμε κάτω από τα γέλια.

Στην λίστα που ακολουθεί συγκεντρώσαμε δέκα τέτοιες στιγμές για τα μάτια σας μόνο. Α, και μπορείτε να ψηφίστε ποια από αυτές είναι πραγματικά η επικοτεραστιότερη!!!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα