Ρουμάνος υπουργός πήγε να εμβολιαστεί με πουκάμισο βγαλμένο από το ΑΜΑΝ Telemarketing

Ρουμάνος υπουργός πήγε να εμβολιαστεί με πουκάμισο βγαλμένο από το ΑΜΑΝ Telemarketing

O υπουργός Παιδείας της Ρουμανίας, Σορίν Σιμπεάνου, και το πρωτότυπο πουκάμισο του κέρδισαν τις εντυπώσεις κατά την διάρκεια του εμβολιασμού της ρουμανικής κυβέρνησης.

Ο εμβολιασμός για τον COVID 19 ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και στην Ρουμανία, με το Υπουργικό Συμβούλιο της χώρας να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πρώτους που πήρε μέρος στους εμβολιασμούς. Κατά την διαδικασία την παράσταση έκλεψε ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας Σορίν Σιμπεάνου χάρη στο πουκάμισο του που είναι σχεδιασμένο ειδικά για τέτοιες περιστάσεις.

Ο κ. Σιμπεάνου, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συναδέλφους του που είτε πήγαν με κοντομάνικα είτε ανασήκωσαν τα μανίκια για την διαδικασία του εμβολιασμού, απλώς απέσπασε το τμήμα του μανικιού από το πουκάμισο στο σημείο όπου οι υγειονομικοί πραγματοποίησαν την ένεση.

Κανείς θα μπορούσε να υποθέσει ότι είναι ένα πουκάμισο βγαλμένο από την φαντασία των θρυλικών AMAN Telemarketing για την περίσταση του COVID όμως ο ίδιος ο υπουργός έδωσε την απάντηση για την προέλευση όσο και για την χρησιμότητα του. “Είμαι ένας από αυτούς που είναι ιδιαίτερα προετοιμασμένοι για την πράξη του εμβολιασμού από όλες τις απόψεις” ανέφερε εξηγώντας ότι στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε εκστρατείες για το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. ” Έχω επισκεφθεί περισσότερες από 70 χώρες όπου απαιτούνταν συγκεκριμένοι εμβολιασμοί για αυτές τις περιοχές, οπότε κατάφερα να προετοιμαστώ και για αυτή την περίσταση” κατέληξε ο κ. Σιμπεάνου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα