Σλοβακία: Το πιο γρήγορο φτυάρι σε αγώνα σκάψιμου τάφου

Σλοβακία: Το πιο γρήγορο φτυάρι σε αγώνα σκάψιμου τάφου

Ο πιο παράξενος αγώνας έλαβε χώρα στη Σλοβακία, με διαγωνιζόμενους γραφεία τελετών για το πιο γρήγορο και ακριβές σκάψιμο τάφου

Έχουμε ακούσει και διαβάσει παράξενους αγώνες και διαγωνισμούς απ' όλο τον κόσμο, ωστόσο ποτέ δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι υπάρχει αγώνας σκάψιμου τάφου και νικητής είναι το πιο γρήγορο φτυάρι.

Δέκα ομάδες από τη Σλοβακία, την Πολωνία και την Ουγγαρία έλαβαν μέρος στον αλλόκοτο αγώνα, που έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη.

ADVERTISING

Οι διαγωνιζόμενοι πήραν τα φτυάρια τους και ταξίδεψαν μέχρι το Trencin της Σλοβακίας, που αποτελεί τη Μέκκα για τους επαγγελματίες του χώρου, και πραγματοποιήθηκε ο αγώνας με σκοπό να αναδείξει την ανάλαφρη πλευρά του επαγγέλματος.

"Η έκθεση έχει στόχο να φέρει κοντά τα γραφεία κηδειών," είπε ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης Christian Striz. "Είναι για να δείξουμε στον κόσμο πόσο δύσκολη είναι η δουλειά των ανθρώπων που σκάβουν τάφους", κατέληξε.

Ο διαγωνισμός έλαβε υπόψιν την ταχύτητα και την ακρίβεια κάθε ομάδας, οι οποίες είχαν να σκάψουν έναν τάφο συγκεκριμένων διαστάσεων, βάθους 1,5 μέτρου, ύψους 2 μέτρων και πλάτους 0,90 μέτρων.

Νικήτρια του διαγωνισμού ανακηρύχθηκε μια ομάδα από το Σλοβενικό χωρίο Kalna nad Hronom, που είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητα και την καλή διοργάνωση κηδειών.

(ΠΗΓΗ: apnews.com)

SHARE:

24Media Network