Αυτός ο Τούρκος σεφ το ‘αλατίζει το φαγητό’

Αυτός ο Τούρκος σεφ το ‘αλατίζει το φαγητό’

Ο Salt Bae έγινε viral για τον τρόπο που αλατίζει το κρέας και επειδή έχει μετατρέψει την μαγειρική σε παιχνίδι. Ο πιο διάσημος Τούρκος σεφ των social media που πέρασε ακόμη και από το ελληνικό Survivor (Pics + Vid)

Ένας Τούρκος σεφ ζει τα δικά του 15′ λεπτά δημοσιότητας, καθώς οι χρήστες του διαδικτύου παρακολουθούν κάθε του κίνηση και νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. O Salt Bae με το ξεχωριστό στιλ του την ώρα που αλατίζει το φαγητό έκανε την εμφάνισή του και στο ελληνικό survivor, όπου ετοίμασε το φαγητό για την ομάδα των Μαχητών που είχε προηγουμένως κερδίσει το έπαθλο.

 

Ο σταρ των τελευταίων μηνών ονομάζεται Nusret Gökçe και εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση, η οποία δύσκολα περνά απαρατήρητη, έχει κάνει το διαδίκτυο να ασχολείται μαζί του για τις μαγειρικές του ικανότητες και συγκεκριμένα για τον τρόπο, με τον οποίο αλατίζει το κρέας.

Αυτή του η ικανότητα του χάρισε το παρατσούκλι Salt Bae, με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αυξάνονται κατά δεκάδες χιλιάδες.

 

Ο Nusret Gökçe είναι το πρώτο, διασημότερο Meme για τη νέα χρονιά, καθώς το στιγμιότυπο όπου αλατίζει το κρέας με το δικό του μοναδικό τρόπο έχει “πειραχθεί” ήδη εκατοντάδες φορές.

 

ΠΗΓΗ: BoredPanda

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα