Το “εξωγήινο πτώμα” στο Μεξικό, μας εκφράζει όλους – Έγινε meme για τους σωστούς λόγους

Το “εξωγήινο πτώμα” στο Μεξικό, μας εκφράζει όλους – Έγινε meme για τους σωστούς λόγους
Μεξικανός ουφολόγος αποκάλυψε "άγνωστης προέλευσης μούμιες" στο Κογκρέσο της χώρας Eyepix / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Ξαφνικά γεμίσαμε άλιεν, UFO, ουφολόγους, αποκαλύψεις για το διάστημα και εξωγήινες μούμιες. Το διαδίκτυο ζει και αναπνέει για κάτι τέτοια.

Μεξικανός ουφολόγος αποκάλυψε “άγνωστης προέλευσης μούμιες” στο Κογκρέσο της χώρας, μπροστά σε επιτροπή που συνεδρίαζε για την ακρόασή του. Ο Jaime Maussan κατέθεσε ενόρκως, αναφέροντας πως παρουσιάζει  δύο μορφές που όπως είπε, ανασύρθηκαν από ένα ορυχείο στο Κούσκο του Περού.

“Πρόκειται για πτώματα που απολιθώθηκαν σε ορυχείο”, ανέφερε, τονίζοντας πως δεν μπορεί ακόμη να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι εξωγήινοι ή όχι. Δήλωσε πάντως πως “δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος”. Όλα αυτά την ώρα που η συζήτηση για το αν είμαστε τελικά μόνοι στο σύμπαν ή όχι, έχει “ανάψει”, καθώς η NASA παρουσιάζει τα δικά της πορίσματα. Τα ευρήματα της NASA προέρχονται από μια ανεξάρτητη ομάδα μελέτης στην οποία ανατέθηκε από τη NASA το 2022 η έρευνα, αποτελούμενη από 16 επιστημονικούς, αεροναυπηγούς και ειδικούς δεδομένων με επικεφαλής τον αστροφυσικό David Spergel.

Σημειώνεται πως παρόμοια ευρήματα σαν αυτά που εμφάνισε ο Maussan στο Μεξικό, αποδείχθηκαν στο παρελθόν πως ήταν λείψανα μουμιοποιημένων παιδιών. Το Πεντάγωνο ερευνά πάντως ενεργά τις αναφερόμενες “θεάσεις” UAP. Σημειώνεται πως η αμερικανική κυβέρνηση χρησιμοποιεί πλέον τον όρο UAP, δηλαδή “αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα”, ως επίσημη θέση αντί για UFO.

Τα σχετικά πλάνα της “αποκάλυψης” του ουφολόγου που έκαναν τον γύρο του πλανήτη:

Το unboxing εδώ:

Όπως καταλαβαίνετε, έγινε του… meme στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να εκφράζονται με συμπάθεια για τις “εξωγήινες μούμιες”, αναφέροντας πως περιγράφουν την ενέργεια την οποία αισθάνονται πως (δεν) έχουν, το τελευταίο διάστημα. Ή μετά από μια βραδιά με αρκετό αλκοόλ.

Αυτό που λίγο-πολύ σκεφτήκαμε όλοι:

To “Not Real” Meme:

Και άλλα, βγαλμένα από τη ζωή και την pop κουλτούρα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα