Βαφτίζεται η δούλη του Θεού... CTHULHU

Βαφτίζεται η δούλη του Θεού... CTHULHU

Ποιος θα άφηνε το διαδίκτυο να βαφτίσει το παιδί του; Διαβάστε ποια ήταν η απίστευτη απόφαση ενός Καναδού που αποφάσισε να θέσει το ζήτημα ονοματοδοσίας του παιδιού του σε δημόσια ψηφοφορία στο διαδίκτυο (Vids)

Η απόφαση για το όνομα του παιδιού, είναι συνήθως μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Πολλοί το έχουν αποφασίσει πριν καν γεννηθεί, άλλοι το μελετάνε για κάποιους μήνες ακόμα.

Ο Καναδός προγραμματιστής Stephen McLaughlin, είδε κι απόειδε, άκρη δεν έβγαλε, δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με τη γυναίκα του και κατέληξε στη βοήθεια του κοινού. Του παγκόσμιου κοινού μάλιστα.

Τι έκανε; Μπήκε στο Reddit και κοινοποίησε τα χαρμόσυνα νέα. Η γυναίκα του είναι έγκυος και γεννάει σε λίγο καιρό. Έφτιαξε λοιπόν το ευφάνταστο site, namemydaughter.com και κάλεσε τον κόσμο να διαλέξει το όνομα της κόρης του.  Τόσο το πρώτο, όσο και το μεσαίο.

Διευκρίνισε βέβαια ότι θα δεχθεί ιδέες μεν, αλλά την τελική επιλογή θα την κάνει ο ίδιος και η γυναίκα του.

Δήλωσε μάλιστα ότι αν και θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους, αποκλείεται να βγάλει το παιδί του... WackyTaco692. Για την ώρα προηγείται το CTHULHU και το Amelia. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο και ακόμα όλα τα ενδεχόμενα για τον "νικητή", είναι ανοιχτά.

Τα επικρατέστερα για την ώρα:

1 Cthulhu, 2 Amelia, 3 Megatron, 4 Luna, 5 Zelda, 6 Laquisha, 7 Streetlamp, 8 Charlotte, 9 Not Zelda, 10 Slagathor.

Βαφτίζεται η δούλη του Θεού... CTHULHU

Σημειώνεται, ότι μυθολογία "Cthulhu", επικράτησε να χαρακτηρίζεται ο μύθος που έπλασε ο μεγάλος συγγραφέας της λογοτεχνίας φαντασίας και τρόμου, Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ(1890 – 1937).

Το Call of Cthulhu (CoC η συχνή συντομογραφία του) είναι ένα παιχνίδι ρόλων τρόμου και φαντασίας, το οποίο εκδίδεται από την αμερικάνικη εταιρεία Chaosium από το 1981 και του οποίου πηγή έμπνευσης αποτελούν οι ιστορίες του Λάβκραφτ.

Και βέβαια, φόρο τιμής στη μυθολογία του Λάβκραφτ, απέτισαν και οι Metallica. Ιδού:

(Με πληροφορίες από: huffingtonpost.com)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαφτίζεται η δούλη του Θεού... CTHULHU

SHARE: