Βίντεο: Χωρικοί δίνουν μάχη για να σώσουν σκύλο από τα 'σαγόνια' ενός ανακόντα

Βίντεο: Χωρικοί δίνουν μάχη για να σώσουν σκύλο από τα 'σαγόνια' ενός ανακόντα
VIDEO

Το τεράστιο φίδι είχε σκοπό να κατασπαράξει αργά και βασανιστικά το σκύλο που είχε παγιδεύσει, κάτι που δεν επέτρεψαν οι χωρικοί που τον αναζητούσαν επί ώρες

Κάτοικοι ενός χωριού στη Βραζιλία έδωσαν "μάχη" προκειμένου να σώσουν έναν σκύλον που είχε... απαγάγει ανακόντα με σκοπό να τον μετατρέψει σε... "απογευματινό σνακ".

Ο σκύλος είχε εξαφανιστεί από τη φάρμα στην οποία ζει επί ώρες. Ύστερα από ώρας αναζήτησης, το αφεντικό του και άλλοι χωρικοί τον ανακάλυψαν στις όχθες ενός παρακείμενου ποταμού λίγο πριν τον κατασπαράξει ένα ανακόντα.

ADVERTISING

Το γιγάντιο φίδι είχε "τυλιχτεί" γύρω από τον σκύλο, με σκοπό να τον μετατρέψει σε... κολατσιό. Ωστόσο, οι χωρικοί ανέτρεψαν τα σχέδιά του. 'Ενας από αυτούς άρπαξε το φίδι από την ουρά, βγάζοντάς το από το νερό, ενώ στη συνέχεια με τη βοήθεια και άλλων συγχωριανών του άρχισαν να το σέρνουν στο έδαφος, να το ταρακουνάνε και να το χτυπάνε με ραβδιά προκειμένου να απελευθερώσει το σκύλο.

Η συλλογική δουλειά είχε "happy end", αφού ο σκύλος κατάφερε όντως να ελευθερωθεί από τα "δεσμά" του φιδιού και μόλις συνήλθε άρχισε κι αυτός να χοροπηδά, γαβγίζοντας γύρω από το φίδι.

SHARE:

24Media Network